Puheenjohtajan terveiset
Julkaistu: 29.09.2016 00.00

Puheenjohtajan terveiset

Hyvää syksyä kaikille, vaikka kesäiset kelit ovatkin jatkuneet. Jääharjoitukset ovat alkaneet kovalla ryminällä ja harjoitusotteluja on pelattu ihan mukavasti. Onnitella täytyy meidän 03-ikäryhmän loistavaa syyssarjan voittoa. Hieno saavutus. Onnea kaikille!

Kuparivuori-hallin auettua olemme jälleen saaneet myös luistelu-ja kiekkokoulut pyörimään, Osallistujamäärä on yllättänyt meidät positiivisesti. Yhteensä näissä hääräilee noin 70 lasta. Luistelukoulusta toiminnassa on päävastuussa Tom Koivisto ja Marja Kytönen sekä Jyrki Rovio. Heitä auttelee 02-ryhmän pelaajat. Heistä on suuri apu ohjaajille. Kiekkokoulusta vastuun kantaa Tom Koivisto, Patrik Stolpe ja Juha Peltonen. Heillä on apuna Akseli Järvi. Akseli on oman juniorimyllymme kasvatti.

Muissa ikäryhmissä mennään kovaa kyytiä eteenpäin. Kaikkiin joukkueisiin on saatu hyvät ja motivoituneet valmentajat. Tässä kohtaa kautta haluan nostaa yhden ryhmän joukkueiden toiminnan keskeltä oikein jalustalle. Näitä löytyy jokaisesta joukkueesta vähintään kaksi, osassa jopa viisi. Tämä ryhmä on erittäin tärkeä lenkki joukkueen menestyksen kannalta. Arvaattekin varmaan, ketä tarkoitan? Oikein HUOLTAJAT! Huoltajat tulevat hallille ensimmäisenä ja lähtevät viimeisenä, kantavat kasseja ja salkkuja, joita ilman joukkue ei tule toimeen. He ovat kuin ”talkkarit”. Kun homma toimii kukaan ei puhu mitään, kun taas ei niin kaikki puhuvat yhteen ääneen.

Eli KIITOS HUOLTAJILLE ARVOKKAASTA TYÖSTÄ JOUKKUEILLE!

Syysterveiset!

Makke

PS: Hallilla tavataan!

Seuran uusimmat