Julkaistu: 06.06.2017 00.00

Pelipassit ja vakuutusturva 2017-2018

Joukkueita muistutetaan seuraavasta asiasta:

Pelaajilla tulee olla riittävä vakuutusturva jo kesäharjoitusten aikana hankkimalla joko jo nyt vakuutuksellinen pelipassi tai käyttämällä pelaajan omaa urheilun kattavaa ja riittävää vakuutusturvaa. Vakuutuksellinen pelipassi tulee hankkia 30.6.17 mennessä, jotta sen vakuutusturva tulee voimaan taannehtivasti 1.5.17 lukien. 1.7.17 alkaen hankitun vakuutuksellisen pelipassin vakuutusturva tulee voimaan pelipassin maksupäivänä klo 24:00 tai maksuhetkestä, mikäli se näkyy maksukuitista. Omasta vakuutusturvasta tulee ehdottomasti toimittaa Jääkiekkojaoston sihteerille ao. vakuutusyhtiön kirjallinen vakuutustodistus (mieluiten sähköisenä tallenteena), josta ilmenee, että se kattaa urheilun sekä sen taloudellinen kattavuus. Joukkueiden tulee myös toimittaa jaoston sihteerille pelaaja- ja toimihenkilöluettelo, josta on ilmettävä ehdottomasti seuraavat tiedot: nimitiedot, täydellinen henkilötunnus, postiosoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite (alaikäisten osalta em. yhteystietoina pelaajien vanhempien tiedot). Kun pelipassi on maksettu, liitolta tulee sähköpostiin tieto pelipassin kattavuudesta yms. Tämä on syytä pitää tallessa.

Pelipassien keskitetyssä hankkimisessa toimitaan seuraavaasti:

  • joukkueet keräävät pelaajilta / huoltajilta tarvittavat varat pelipassien hankkimista varten
  • joukkueet täyttävät pelaajaluettelolomakkeen, joka on toimitettu joukkueille (kaikki tiedot ovat välttämättömiä ja sähköposti on oltava voimassa oleva; täydellinen henkilötunnus on välttämätön)
  • pelaajaluettelot toimitetaan jaoston sihteerille tarkistettaviksi sekä vakuutustodistukset niiden osalta, joille hankitaan vakuutukseton pelipassi
  • tarkistuksen jälkeen pelaajaluettelot toimitetaan tominnanjohtajalle pelipassien ostamiseksi
  • pelipassien hankinnat hoidetaan (yksitellen tai koonteina) joko joukkueiden tileillä olevilla varoilla, sikäli kuin se onnistuu, tai jaoston tilille siirretyillä varoilla
  • jaoston sihteeri tarkistaa myöhemmin maksetut pelipassit palvelusivustolta (myös joukkueenjohtajat voivat tarkistaa tiedot omien joukkuesivustojen kautta)
  • mikäli jo hankittuun pelipassiin tarvitaan myöhemmin muutoksia, esim. korotetaan vakuutukseton vakuutukselliseksi, toimitaan myös tällä tavalla.
Toimihenkilöille (jojot, valmentajat jne.) otetaan pääsääntöisesti toimihenkilöpelipassit, jollei toisin erikseen sovita / pyydetä. Keskitetyllä toiminnalla pyritään välttymään virheellisiltä pelipassihankinnoilta ja

jaosto / joukkue voi valvoa pelipassien hankkimisen. Pelipassi on edellytyksenä edustusoikeudelle sarjaotteluissa. Pelipassi- ja vakuutusturvainfoa sekä edustusoikeusinfoa löytyy yksityiskohtaisemmin jääkiekkojaoston etusivun sivuvalikossa olevista irtolinkeistä. Tietoa saa myös jaoston sihteeriltä (hannu.korhonen(at)vg-62.fi, puh. 0442600849).

Seuran uusimmat