M1, Länsi-Suomen Nelonen

VG-62 - Jomala IK   4 - 0

Kuparivuori

VG:lle tärkeät pisteet JIK:sta

Peliin lähdettiin hieman erikoisissa merkeissä. Vierasjoukkue oli vajaamiehisenä saapunut paikalle ja kotijoukkueellakin oli tilaa penkin puolella. Lisämausteen ottelulle toi se, että matsi oli keltamustien kauden ensimmäinen Kuparivuoren hornankattilassa. Ottelun ensimmäisistä minuuteista lähtien vierailijat antoivat pallonhallinnan naantalilaisille ja keskittyivät vain tukkimaan oman keskustansa. Tämä taktiikka ei kuitenkaan kauaa kestänyt vaan keltapaitojen Miikka Kohonen rikkoi kuparisen jo 7. minuutilla. Toista maalia naantalilaisyleisön ei kauaa tarvinnut odottaa, sillä Lauri Lavonen viimeisteli 14. minuutilla tilanteen jo 2-0. Puolen tunnin pelin jälkeen Kohonen onnistui toistamiseen ja ottelu alkoi olla taputeltu. Tauolle siirryttiin VG:n 3-0 johdossa.

Toisen puoliajan alussa saarelaiset nostivat painetta ja pyrkivät prässäämään ylhäältä. Tämä aiheutti pieniä vaikeuksia muuten varmasti pelanneelle kotijoukkueen puolustuslinjalle. Prässi tuottikin tulosta, kun ottelun erotuomari vihelsi vierailijoille rangaistuspotkun. Naantalilaisten onneksi viimeistely oli heikkoa ja maalivahti Marko Pirilä onnistui pitämään verkon koskemattomana. 51. minuutilla keltamustien Samuli Mikkonen kaunisteli vielä lukemat 4-0. Maali oli myös ottelun viimeinen ja täysi pistepotti jäi naantalilaisille ansaitusti.