M1, Länsi-Suomen Nelonen

FC Bosna - VG-62   0 - 14

Parkki KHT

VG-62 harjoitteli maalintekoa Parkilla.

VG-62 kohtasi toisen kierroksen viimeisessä ottelussaan Fc Bosnan Parkin kentällä. Ensimmäisellä kierroksella joukkueiden välinen mittelö päättyi Naantalilaisten 11-0 murskavoittoon.

Toinen kohtaaminen näytti noudattelevan samaa kaavaa ensimmäisen kanssa, kun vierailijat onnistuivat iskemään pallon kolmesti kotijoukkueen verkkoon jo ensimmäisen 10 minuutin aikana. Maaleista vastasivat Jussi Sipponen, Jami Uuttu ja Miikka Kohonen. Vielä ennen taukoa maalinteossa onnistuivat kertaalleen Karo Kymäläinen ja Samuli Mikkonen.

Toisen puoliajan kotijoukkue aloitti yhden miehen vajaalla ja lopetti vain kuudella kenttäpelaajalla. Ilmeisesti VG:n suvereeni hallinta oli liikaa isäntien nuorten pelaajien henkiselle kantille. Maalareina toisella puoliskolla toimivat Kymäläinen kolmesti, Uuttu kahdesti ja kertaalleen Mikkonen, sekä Antti Koiranen ja yleensä tolppien välissä operoiva Toni Virtanen. 0-14 loppulukemat viimeisteli Otto Girs lisäajan kynnyksellä.

Ensi viikolla Vg-62 pyrkii jatkamaan voittoputkeaan Raifun kustannuksella.