RaiFu - VG-62   1 - 4

Raisio Kerttula KHT

Voittoputki jatkuu!

Vg kohtasi perjantaina rakkaan naapuri kaupunkinsa ylpeyden raifun.

Ottelu pelattiin sateisessa kerttulan tekonurmella. VG lähti otteluun hakemaan pelkästään voittoa jonka myös raifu sai kokea pelin ensiminuuteista saakka. Vg aloitti maali karkelot 14 minuutilla kun Kohonen kalibroisi vetonsa maaliin voimattoman raifun maalivahdin ohi. Suvereenisti hallinut vg jatkoi maalien takomista kun kohonen onnistuu jälleen kalibroida vetonsa maalin 33minuutilla ja ottelu on jo 0-2.

Toiselle puoliajalle Raifu piristyi mutta se ei auttanut vierasjoukkueen nujertamista. Jerry valtanen lisää vgeen johtoa jo 0-3een 51 miinuutilla kauniilla sääripotkulla jonka seurauksena myös tuuletus oli sen mukainen! Raifu yritti kaikkensa päästä peliin mukaan tekemällä yhden lohtu maalin 63 minuutilla Koskisen tomin johdolla, mutta se ei auttanut. Miika Kohonen oli päättänyt kaataa raifun vaikka yksin ja kalibroisi vielä kerran 68minuutin kohdalla ja sehän kannatti! tilanne 1-4! vg-62 kokojoukkue pelasi loppuun saakka loistavaa peliä minkä johdosta joukkue vei 3 pistettä kotiin.

Pelit jatkuvat ensi perjantaina FC Inter 2 vastaan.