M1, Länsi-Suomen Nelonen

VG-62 - FC Inter 2   0 - 2

Kuparivuori

Inter/2 katkaisi VG:n voittoputken Kuparivuorella

Aurinkoisessa Naantalin illassa pelatusta ottelusta VG-62 - Inter/2 oli odotettavissa tasokas Nelosen kamppailu. Vierailija Inter on koko kauden kuulunut sarjan parhaisiin nippuihin ja majailee sarjataulukossa toisena. Kotijoukkue puolestaan lähti kohtaamiseen kolmen ottelun voittoputkessa.

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli tasaista palloilua. Peli oli kuitenkin kotijoukkueen kontrollissa ja keltapaidat onnistuivat luomaan useamman hyvän maalintekotilanteen. Erityisesti oikean laidan kaksikko Samuli Mikkonen ja Jerry Valtanen olivat oivalla pelipäällä VG:n hyökätessä. Kunpikaan joukkue ei kuitenkaan saanut palloa verkkoon ja tauolle mentiin maalittomassa tasatilanteessa.

Ottelun ratkaisu nähtiin heti tauon jälkeen ja vierailija rankaisi kahdesti puoliajan viiden ensimmäisen minuutin aikana. Ensimmäisen kerran pallo kimpoili naantalilaisverkkoon kulmapotkutilanteessa ja vain muutamaa minuuttia myöhemmin tilanne oli jo 0-2 hienon läpisyötön ja hyvän viimeistelyn seurauksena. Kotijoukkue ei saanut varsinaista kirivaihdetta silmään eikä ottelussa nähty enempää maaleja. Kolme pistettä matkasivat näin Turkuun.

VG-62 jatkaa sarjapisteiden metsästystä tasan viikon päästä kun AC Sauvo saapuu Kuparivuorelle perjantaina 1.9. Ottelu alkaa kello 18.30.