Julkaistu: 14.06.2014 00.00

Kilpailuohjeet

 

Osallistuminen kilpailuihin

Yksinluistelijan urapolkuun kuuluu eri tasolla kilpailemista. Ensimmäiset kilpailut käydään useimmin harrastajatasolla ohjelmatapahtumassa kerran kaudessa omassa seurassa ja sen finaalissa Salossa. Kilpatasolla kilpaillaan alue-, kansallis- ja SM-tasolla useammissa kilpailuissa kauden aikana.

 

Miten ilmoittaudun kilpailuun?

1. KESKUSTELE

Keskustele valmentajasi kanssa omasta kilpailusarjasta ja- ohjelmastasi. Miettikää yhdessä mihin kilpailuihin kauden aikana on järkevää osallistua. Kilpailukalenterisivulta näet kaikki tiedossa olevat kilpailut ja niiden lisätiedot.

2. ILMOITTAUDU

Luistelijan vanhemmat ilmoittavat luistelijan halukkuudesta osallistua kilpailuun yksinluistelun nettisivulle ilmestyvän ilmoittautumislinkin kautta. Kilpailuiden ilmoittautumisvastaava Maija Siren ilmoittaa kaikki VG:stä osallistuvat kilpailijat yhtäaikaa järjestävälle seuralle.

3. LUE

Kilpailuohjeet yksinluistelijoille kaudelle 2012-13 (pdf)

4. SEURAA

Seuraa kilpailujärjestäjien antamia tietoja kilpailuista (esim. aikataulut) mm. kilpailukalenterissa olevien linkkien kautta. Kilpailuihin ilmoittautuneille pyritään lähettämään myös tietoa sähköpostitse. Mikäli sinulla on kysyttävää niin ota yhteyttä valmentajaan tai kilpailuiden ilmoittautumisvastaavaan kilpailut(at)vg-62.fi .

 

Seuran uusimmat