Yksinluistelun tuntivalmentaja: Elina Jakobsson
Julkaistu: 18.09.2017 00.00

Yksinluistelun tuntivalmentaja: Elina Jakobsson

Oma luistelutausta: Aloitin luistelukoulussa isosiskon perässä noin 6-vuotiaana. Yksinluistelussa kilpailin aluetasolla ja lapsena harrastin paljon muutakin luistelun ohella. Yläkouluiässä vaihdoin yksinluistelun hiljalleen muodostelmaan ja siitä asti olen luistellut seuramme noviiseissa, SM-junioreissa, senioreissa, aikuisissa ja nyt uudessa masters-joukkueessa. Ja seurahan on aina ollut VG-62!

Koulutus: Olen kasvatustieteen maisteri ja luokanopettaja sekä terveystiedon opettaja. Olen suorittanut 1-tason valmentajakoulutuksen ja lukuisia muita yksittäisiä koulutuksia.

Valmentajana: Valmennusurani alkoi vuonna 2004 luistelukouluohjaajana. Siitä asti olen ollut mukana VG-62:n yksinluistelun valmennustiimissä. Olen toiminut kilpa- ja harrastajaryhmien vastuuvalmentajana ja viimeiset pari vuotta tuntivalmentajana. Kun muodostelmapuolelle perustettiin uusi kansallinen juniorijoukkue, valmensin heitä kaksi kautta. Muokkapuolella pidin joskus myös tekniikkatunteja.

Parasta valmentamisessa: Valmentamisessa motivoi lasten ja nuorten riemu ja ilo luisteluun. Onnistumiset (ja myös ne epäonnistumiset ja uudelleen yrittäminen) sekä yhdessä tekeminen saavat lähtemään tähän hommaan joka kausi uudestaan. VG-62:ssa on ollut aina mukava valmentaa huippujen työkavereiden kanssa!

Seuran uusimmat