Ensimmäinen VG-62 Taitoluistelun syksyn päiväkotiluistelu!
Julkaistu: 21.09.2017 00.00

Ensimmäinen VG-62 Taitoluistelun syksyn päiväkotiluistelu!

VG-62 Taitoluistelun matalan kynnyksen harrastamisen –kehityshankkeet jatkuvat.

Hankkeet kohdentuvat harraste- ja perheliikunnan tukemiseen ja keskittyvät luomaan uusia toimintamalleja, joilla kuka tahansa lajista kiinnostunut, pääsee helposti tutustumaan ohjattuun luisteluharrastukseen, oikeilla välineillä ja koulutettujen valmentajien ohjauksessa.

Eilen 20.9. pidettiin ensimmäinen syksyn päiväkotiluistelu yhteistyössä Naantalin päiväkotitoimen kanssa.

”Mukana luisteluaamupäivässä oli lukuisia innokkaita luistelijan alkuja.Meillä kaikilla oli oikein mukavaa! Jäällä leikittiin laulujen tahdissa sekä harjoitettiin viidessä eri tehtäväpisteessä, leikin ja mielikuvituksen avulla tasapainoa, liukua, koordinaatiota sekä muita luistelun perustaitoja” kertoo hymyssä suin, päiväkoti- ja koululaisluistelujen vastuuvalmentaja Tessa Kuusela VG-62 Taitoluistelusta.

“Seuraava päivätkotiluistelu järjestetään 4.10. Aurinkoareenalla. Koululaisluistelu tullaan järjestämään syksymmällä, kun koulujen jääajat vahvistuvat. Näillä jäätunneilla harjoittelemme lähes samoja asioita kuin päiväkotiluistelussa vaikeutta lisäten.” jatkaa Tessa.

Vg-62 Taitoluistelun matalan kynnyksen harrastamisen –kehityshankkeille on myönnetty seuratukea Opetus- ja kulttuuriministeriöltä.


Seuran uusimmat