Taitoluistelujaosto tiedottaa 8.2.2018
Julkaistu: 15.02.2018 00.00

Taitoluistelujaosto tiedottaa 8.2.2018

JAOSTO TIEDOTTAA 8.2.2018

Uuden puheenjohtajan tervehdys

Vain muutaman päivän olen ehtinyt katsoa tätä taitoluistelun väkeä toisenlaisella silmällä, toisesta näkökulmasta...Voin sanoa, että joukossamme on runsaasti isoja ja pieniä, aikuisia ja lapsia sisukkaina ponnistelemassa eteenpäin kelta-mustalla sydämellä! Jokainen antaa oman panoksensa omista lähtökohdistaan käsin niin pitkälle kuin kykenee, ja vielä sen yli, antaen myös tukensa toiselle.

Tällaisena toivon näkeväni seuramme ja jaostommekin toiminnan jatkossakin: että teemme yhdessä ja toisiamme tukien. Ja vain siksi, jotta lapsille ja nuorille saadaan mahdollisuus liikkua, harrastaa ja kilpailla taitoluistelun parissa. Tähän tarvitaan melkoinen määrä vapaaehtoistyötä ja siihen työhön toivon sinunkin osallistuvan, vaikka ihan pienelläkin panoksella, sillä runsaan 300 luistelijan vanhemman pienellä panoksella saadaan varmasti aikaan isoja, lapsiamme ja nuoriamme liikuttavia juttuja! Yhdessä tehden saamme luotsattua VG-62 taitoluistelutoimintaa positiivisella kelta-mustalla energialla eteenpäin. Tulos energiasta näkyy varmasti motivoituneina ja innokkaina yksinluistelun ja muodostelmaluistelun runsaslukuisina harrastajina ja kilpailijoina, joita huimiin etenemisiin, ponnistuksiin, onnistumisiin ja suorituksiin vie ajatus "rakkaudesta lajiin".

Tähän uskon ja luotan. Yhdessä olemme VG-62!

Terveisin Nina Ahonen

Parhaiten ja mieluiten pj:n tavoitat sähköpostitse taitoluistelujaostonpj@vg-62.fi.

Puhelinajat on ti,to,pe klo 17-21 p. 0445 826717.

Lyhennelmä jaoston 8.2. kokouksesta:

Jaoston kehityspäivät

Ensimmäinen pidettiin 4.2.2018 ja toinen kehityspäivä on 22.4.2018. 1. kehityspäivän suurin anti oli jaostolaisten tehtävänkuvien selkeyttäminen. Luisteluperheille tullaan myös jatkossa tuomaan jaostossa käsitellyt asiat avoimemmin esille ja tiedoksi. Toista kehityspäivää varten perheille ja valmentajille tullaan lähettämään palautekysely, jonka avulla tullaan luomaan ensikaudelle ja tulevaisuudelle visioita ja strategioita.

Jaoston kokoonpano:

Jaosto on järjestäytynyt jo tulevaa uutta kautta varten. Pestit käynnistyivät saman tien. Taitoluistelujaoston kokoonpanon voit nähdä nettisivuiltamme: http://www.vg-62.fi/taitoluistelu/organisaatio

Koulutukset:

Jaosto haluaa panostaa valmentajien kouluttautumiseen ja eritoten nuorten valmentajien koulutukseen. Tämän avulla jaosto voi panostaa laadukkaaseen toimintaan ja sen jatkumiseen.

YL päävalmentaja hakee liitolta oikeutta osallistua tuettuun koulutukseen: ISU Olympic Development Project 2018-2021 – ODP.

Valmentajat kaudelle 2018-2019:

Jaosto aloittanut keskustelut ensikauden valmentajaresursseista ja rekrytoinnista.

Muodostelmaluistelulle anotaan 15.2. hallitukselta rekrytointilupaa seuraavanlaiselle mallille: 80% päätoiminen päävalmentaja ja 2 x 100% päätoiminen valmentaja.

Yksinluistelu tekee omat laskelmansa valmentajaresursseista ja sen esitys rekrytointitarpeista viedään 1.3. olevaan hallituksen kokoukseen.

Valmentaja-asioihin palataan hallituksen päätöksen jälkeen.

Palkkiot/maksut

Jaosto on sopinut, että yksityistunteja eli yksilöharjoitustunteja voidaan pitää ja niiden kustannus on 50€/h + jääaika alle 10€/h. Harjoitustunnin jääaika/jäänkäyttö pitää sopia valmennettavan ryhmän valmentajan kanssa. Naantalin kaupungin jäitä olisi mahdollisesti päivisin käytettävissä esim. klo 14-15, nämä pitää varata etukäteen VG:n toimistolta Marjalta. Torstaiaamuisin 7:30-8:30 ollut myös tilaa jäällä. Yksityistunnille voi osallistua myös isompi määrä luistelijoita kerralla, kustannukset jaetaan osallistuvien kesken. Yksilöharjoitustunti on mahdollista vain seuran luistelijoille.

Jaoston kokouksessa päivitettiin myös tulevan kauden yksinluistelun ohjelmantekopalkkiot, jotka kirjataan toimintalinjaan. Toimintalinja tullaan päivittämään kaikilta osin ennen uuden kauden alkua.

Kauden 2018-2019 budjettien ja kausimaksujen laadinta käynnistettiin.

Kevään tapahtumat:

Hiihtolomalla on ohjattu luistelutunti ke 21.2. klo 10-11 Aurinkoareenalla, jonne on kaikilla vasta-alkajillakin vapaa pääsy. Tämäkin on osana matalan kynnyksen hankettamme. Infoa ystäväperheitä. Lisätietoa ja ilmoittautumiset: http://www.vg-62.fi/taitoluistelu/lomakkeet/1044/af56e71a-d4ed-4986-b8df-24d3fadb43e2

Raision Myllyssä järjestetään hiihtolomalla myös Meidän talvi-tapahtuma sisäjäällä torstaina 22.2. klo 11-14 taitoluistelusta ovat VG:n ohjaajat avustamassa luistelussa. Kaikki mukaan tapahtumaan! Meidän talvi-tapahtumasta löydät lisätietoa: http://www.kauppakeskusmylly.fi/meidan-talvi-tuo-huippuohjelmaa-myllyyn/

Muodostelmaluistelun SM-kilpailut 3.-4.3.2018, Helsingin jäähalli

Lauantaina Sun City Synchro kisaa SM-noviisisarjassa ohjelmallaan ’Flapper Girls’ ja Sun City Swing SM-juniorisarjassa lyhytohjelmallaan ’MJ by Swing’. Sunnuntaina Sun City Swing kisaa vapaaohjelmallaan ’Orjat’. Seniori joukkueille kilpailun tulos sinetöi edustuspaikat maailmanmestaruuskisoihin, jotka käydään Tukholmassa huhtikuun alussa 2018.

VG:n seurakatsomoon fanipaikat voi ostaa Lippu.fi:stä kohdasta ”Kampanjat” ja varmistat näin paikkasi keltaisessa fanikatsomossa ja VG:n liput liuhumaan! Tule kannattamaan SCS joukkueita ja osta lippusi siis ennakkoon Lippu.fi ja tule nauttimaan Suomen ja maailman parhaista muodostelmaesityksistä SM-kisaan 2018!

Yksinluistelun ohjelmatapahtuma 5.3. klo 15-17 Aurinkoareenalla. Palautteen antajina Lotta Raitanen, Ella Vähäpassi.

Muodostelmaluistelun kansallisten sarjojen loppukilpailut

järjestetään VG:n toimesta 17.-18.3.Gatorade Centerissä.

Kilpailuun odotetaan yli 120 joukkuetta ja 2000 luistelijaa.

Kilpailun nettisivut löytyvät osoitteesta http://jopox.fi/kolmaskisa/

ja Facebook https://www.facebook.com/muodostelmaluistelukansallisetsarjat3.kilpailu2018/

Käykää tykkäämässä kilpailun facebook -sivuista ja jakakaa sivuston postauksia. Mitä enemmän kisa näkyy somessa, niin sitä enemmän saamme maksavia katsojia houkuteltua paikalle.

Ole mukana myös talkooporukassa kelta-mustalla sydämellä! Doodle -työlistat tulevat lähiaikoina.

Tehdään yhdessä upeat kisat!

Kevätnäytös lauantaina 24.3. klo 10 ja 13

Kevätnäytös järjestetään Naantalin Aurinkoareenalla ja näytöksiä tulee olemaan siten, että luistelukoulusta maanantain ryhmä esiintyy toisessa ja lauantain ryhmä toisessa näytöksessä. Kevätnäytöksen teemana on *VG GOES MOVIES*. Kenraaliharjoitus 23.3. klo 14:30 alkaen.

Kauden päättäjäiset tiistaina 27.3. klo 18 Urheilutalolla

Palkitaan kaudella menestyneet ja ahkerat sekä iloiset luistelijat. Kahvi- ja munkkitarjoilu. Tervetuloa!

Jäätauolla olemme viikot 14-15.

Seuraava jaoston kokous on 8.3.2018.

HAUSKAA HIIHTOLOMAA KAIKILLE!

Seuran uusimmat