Julkaistu: 17.05.2017 00.00

Jaosto tiedottaa

Jaosto tiedottaa 17.5.2017

  • Muodostelmaluistelussa kausi 2017-2018 on startattu vauhdikkaasti kevätjäillä, joissa tulevan kauden tekniikkaa ja taktiikkaa ovat hioneet Sequinsit, Sweetsit, Soundit, Synchrot, Swingit, Soulsit ja Secretit. Iloksemme voimme todeta, että myös joukko innokkaita kansallisia noviiseja on harjoitellut tiiviisti kevätjäillä. Jaoston yhteinen tahtotila on pitää tästä porukasta kiinni ja rakentaa Naantaliin vahva joukkue myös kansallisiin noviiseihin. Suui ilonaihe on ollut myös se, että kevätjäillä on treenannut uusi Masters -joukkue, joka tulee edustamaan VG:tä kaudella 2017-2018.
  • Muodostelmaluistelun päävalmentaja Essi Kivistö jää äitiyslomalle 17.7.2017 ja hänen sijaisuuttaan tulee hoitamaan Saara Pulkkinen, joka on VG muodostelmaluistelussa tuttu kasvo jo aiemmilta kausilta ja on nähty tositoimissa jo kevätjäillä. Tervetuloa Saara!
  • Yksinluistelijat päättelevät kauttaan 2016-2017 kevätjäillä. Yksinluistelun päävalmentaja Sini Randelin siirtyy VG:n palveluksesta uusiin haasteisiin. Kiitos Sini ja onnea uusiin haasteisiin! Uuden päävalmentajan rekrytointi on parhaillaan käynnissä ja jaosto pitää seuran jäsenet ajan tasalla asioiden etenemisestä. Vastuullamme on säilyttää valmennuksen taso Naantalissa yhtä hyvänä, kuin se on menneillä kausilla ollut.
  • VG-62:lle on myönnetty tulevalle kaudelle muodostelmaluistelun kansallisten sarjojen loppukilpailu, joka pidetään 17.-18-3-2018 ja kaudelle 2018-2019 muodostelmaluistelun SM-kilpailu, joka pidetään 2.-3.3.2019. Hyvä me!!! Lisäksi molemmilla kausilla tullaan järjestämään jo perinteeksi muodostunut Loppi-Ice. Hyvien kisojen elinehto on toimivat kisatiimit. Tässä “kisaputkessa” niiden merkitys tulee korostuu entisestään. Esitämme kaikille vanhoille konkareille ja uusille tulokkaille nöyrän pyynnön ilmoittautua taas kerran mukaan talkoilemaan. Tehdään tämä yhdessä keltamustalla sydämellä! Ilmoittautumisia otetaan jo nyt vastaan osoitteessa muodostelmaluistelu@vg-62.fi. Lisätietoja antaa tässä vaiheessa jaoston sihteeri Kristiina Koskipuro.
  • Valtio on myöntänyt VG-62 taitoluistelulle seuratukea 10.000 euroa. Tämä on hieno juttu Naantalin taitoluistelulle! Varat tullaan käyttämään viiteen hankkeeseen:
  1. Yhteistyö päiväkotien ja koulujen kanssa
  2. Koulujen loma-aikojen luistelukoulut ja toimintapäivät
  3. Tehopäivät (lajitutustuminen tiettyjen yksin- ja muodostelmaluistelijoiden kanssa)
  4. Kevätkauden luistelukoulu ja perheluistelu
  5. Varustelainaamo (linkittyy hankkeisiin 1, 2 ja 4)
  • Jaosto kokoontuu vielä ennen kesälomia 12.6.2017.
Seuran uusimmat