Taitoluistelujaosto tiedottaa 12.1.2018
Julkaistu: 12.01.2018 00.00

Taitoluistelujaosto tiedottaa 12.1.2018

Jaosto tiedottaa 12.1.2018

Hyvää alkanutta vuotta 2018!

Jaoston jäsenet:

Meillä on ilo ilmoittaa, että taitoluistelujaostoon on saatu uusia jäseniä, tekemään meille kaikille tärkeätä työtä. Uusina jäseninä on aloittanut: Kristiina Löfgren, Taru Kemppainen, Fiikka Forsman, Kimmo Laine, Hanna Rantasalo, Heidi Suuronen ja Satu Raumanen.

Kiitos kaikille uusille jäsenille mukaan tulosta!

Puheenjohtajatilanne:

Taitoluistelujaoston puheenjohtajaneuvottelut ovat käynnissä. Kun neuvottelut johtavat tulokseen, tiedotamme niistä heti. Siihen asti, että puheenjohtaja valitaan, toiminnanjohtaja toimii puheenjohtajana jaoston kokouksissa.

Valmennuksen asiat:

Taitoluistelujaostolla ja seuran ahllituksella on tiedossa muodostelmavalmennuksen haastava resurssitilanne. Helpottavia toimenpiteitä tullaan tekemään vielä tämän kauden aikana.

Lisäksi VG-62 ry:n hallitus on päättänyt yksimielisesti aloittaa rekrytointiprosessin, jotta saamme täydennystä muodostelmaluistelun valmennustiimiin. Infoamme rekrytointiprosessin edistymisestä.

Molempien lajien kilpailukausi on kiivaimmillaan. Muodostelmaluistelun kevätkauden kisaputki aloitettiin todenteolla omilla LOPPI-ICE-kutsukilpailuilla. Niin ikään loppiaisena järjestetyistä yksinluistelun TinttiCupista saatiin kuulla iloisia uutisia; Olivia saavutti finaalipaikan. Kansainvälisiin yksinluistelukilpailuihin osallistuminen on ollut seurassamme harvinaisempaa, nyt kuitenkin Sallianna lähtee edustamaan Suomea Sofia Trophyyn.

Sisaralennukset:

Sisaralennukset huomioidaan tammikuun kausimaksuissa. Sisaralennus on 50 euroa ja on nimenomaan sisaralennus, ei perhealennus. Sisaralennus ei koske luistelukoululaisia.

Kevätkauden luistelukoulu:

Kevätkauden luistelukoulun hinta vuoden 2018 puolella aloittaneille on 40 euroa/luistelija/1 krt/viikko. Kaksi kertaa viikossa harjoittelevien maksu on 80 euroa/luistelija. Harjoituspäivät ovat syyskauden tapaan maanantai tai/ja lauantai.

Tervetuloa mukaan!

Kevään tapahtumat:

Yksinluistelun Tintticupin osakilpailu järjestetään 27.1. Aurinkoareenalla. Luvassa on noin 60 luistelijan kilpailut.

Suurempi ponnistus on muodostelmaluistelun kansallisten sarjojen loppukilpailut, jotka järjestetään 17.-18.3.Gatorade Centerissä. Kilpailuun odotetaan yli 120 joukkuetta ja 2000 luistelijaa.

Kauden päättää kevätnäytös lauantaina 24.3. Kevätnäytös järjestetään tällä kaudella kotihallissa Naantalissa ja näytöksiä tulee olemaan kaksi.

Kiitos kaikille, jotka olitte mukana tekemässä Loppi-ICE-kilpailuja! Kilpailuista välittyi vahva VG-62:n ME-henki! Kiitos!!

Seuran uusimmat