Nice Run 2016
SeuraJulkaistu: 28.01.2016 00.00

Nice Run 2016

Nice Run -kiertue starttaa 6.6.2016 Seinäjoelta ja Naantali valloitetaan torstaina 9.6.2016 klo 18:00 alkaen. Nice Run on iloinen naisten liikuntajuhla kaiken ikäisille naisille. Nice Run Naantali on järjestyksessään kolmas. Lähtö- ja maalialue on Kalevanniemenpuistossa, Naantalin kylpylän kupeessa, os. Matkailijantie, Naantali. Noin viiden kilometrin reitti myötäilee merenrantaa Vanhankaupungin nähtävyyksiä unohtamatta. Reitin saa juosta, hölkätä tai kävellä oman kunnon mukaan ilman kilpailupainetta. Ajan voi tarkistaa isosta kellosta itse maaliin tullessa. Lenkin jälkeen nautitaan yhdessä olosta ja runsaasta ja monipuolisesta piknikistä.

Kerää jälleen ystävät, tuttavat, työkaverit kasaan ja lähde mukaan liikkumaan. Vuonna 2016 liikutaan paikallisen seuran hyväksi. Osallistua voit yksin, kolmen tai kuuden hengen ryhmissä. Osallistumalla tuet VG-62:n urheiluseuratoimintaa.

Ohjelma

klo 18:00Tapahtuma alkaa (Huom! Naantalin tapahtuma alkaa muita paikkakuntia myöhemmin)
klo 18:40Yhteinen alkulämmittely
klo 19:00LÄHTÖ
klo 19:30Piknik nurmella
Ohjelmaa lavalta & arvonta


Anna Nice Runin inspiroida sinut liikkumaan ja ota maksuton kunto-ohjelma käyttöösi!

Me Nice Runinssa haluamme inspiroida sinut liikkumaan tarjoamalla kunto-ohjelman, jonka avulla pääset helposti alkuun ja pidät kunnostasi huolta ennen tapahtumaa sekä sen jälkeen. Kilsajahti on maksuton palvelu, jossa saat käyttöösi omaa kuntotavoitettasi vastaavat helpot liikuntaohjeet kunnon kohottamiseksi. Valitse tavoitteesi, ota maksuton kunto-ohjelma käyttöösi osoitteessa www.kilsajahti.fi ja seuraa kunto-ohjelman toteutumista palvelun avulla!

Nice Run Kilsajahti tulee taas!

Viime kesän Nice Runiin valmistautumista vauhditettiin Kilsajahtikisalla, jossa jahdattiin 4 kk:n aikana kävely- ja juoksukilometrejä kerryttäen oman paikkakunnan kilometripottia. Vuoden 2015 kamppailun tuloksena kilometrejä kertyi yhteensä lähes 20 000 ja tapahtumissa palkittiin jokaisen paikkakunnan ahkerin kilometrien kerääjä. Nice Runin Kilsajahti jatkuu myös tänä vuonna, joten ole kuulolla, kun julkaisemme ohjeet kuinka liityt porukkaan.

Ilmoittautuminen Nice Runiin

Kerää porukka kasaan ja ilmoittaudu mukaan osoitteessa www.nicerun.fi. Mitä aikaisemmin ilmoittaudut, sen edullisemmalla pääset. Ilmoittautuminen on jo alkanut. Tapahtumaa saa myös markkinoida niin paljon kuin sielu sietää kaveriporukoissa ja työpaikoissa :) Me haluamme saada mahdollisimman monta naista liikkeelle.

Osallistumismaksut

31.3. mennessä: 126€/ryhmä, 73€/3 hengen ryhmä (yksilöilmoittautuminen 28€/hlö) Huom! Edullista ilmoittautumista jatkettu!
15.5. mennessä: 156€/ryhmä, 83€/3 hengen ryhmä (yksilöilmoittautuminen 31€/hlö)
16.5. alkaen ilmoittautumiset suoraan paikalliselle seuralle: 180€/ryhmä, 93€/3hengen ryhmä(yksilöilmoittautuminen 34€/hlö)

Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistuksen/laskun sähköpostiisi.

Ilmoittautuminen on sitova kun olet maksanut osanottomaksun. Maksattehan osallistumismaksun yhdessä erässä käyttäen aina viitenumeroa. Näin vältämme epäselvyydet. Osallistumismaksua ei palauteta.

Voit myös maksaa ilmoittautumisen Smartum liikunta/kulttuuriseteleillä, Sporttipassilla tai TYKY setelillä/saldolla