Juoksukoulu alkaa tiistaina!
SeuraJulkaistu: 14.04.2016 00.00

Juoksukoulu alkaa tiistaina!

NVO:n juoksukoulu 2016

Uudistuneessa juoksukoulussa saat uutta intoa lenkkeilyyn ja vinkkejä juoksutekniikkaan. Tämän kevätkauden juoksukoulussa on mahdollisuus saada opastusta myös kävelytekniikkaan. Juoksukoulu on tarkoitettu kaikenikäisille naisille ja miehille. Juoksukoulussa voi käydä kerran tai kahdesti viikossa. Juoksukoulun ohjaajina toimivat Jukka Jaakola ja Outi Pohjanjoki.

Tiistaisin ja torstaisin 19.4. – 23.6. klo 18-19 Suopellon koulun parkkipaikka

Hinta: 20€ NVO:n ja VG-62:n jäsenille, muille 40€.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen www.nvo.fi (ilmoittautuminen jäsenrekisterin kautta) Juoksukoulu järjestetään NVO:n ja VG-62:n yhteistyönä. Juoksukouluun ilmoittautuneiden kesken arvotaan vapaalippuja Nice Run -juoksutapahtumaan. Kannustamme kävelystä ja juoksusta kiinnostuneita osallistumaan Nice Run tapahtumaan Naantalissa 9.6.2016 www.nicerun.fi.

********************************************************************************

Juken tunnit (tiistain tunnit ja osa torstain tunneista)

Lupaan pitää lenkkiporukan kanssa hauskoja juoksu- / kävelytreenejä. Toisinaan voimme ottaa sauvat mukaan tai kokeilla juoksua polkuja pitkin. Osa lenkeistä voi sisältää juoksijan lihaskuntotreenin, jolloin kiinnitetään huomiota juoksijan lihaksistoon. Treenin voisi nimetä reippailu -ryhmäksi, johon voi tulla mukaan kaiken kuntoiset hauskasta ulkoliikunnasta kiinnostuneet! Harjoituksissa tehdään alku- ja loppuverryttelyt sekä juoksijan lihashuoltoa.

Outin tunnit (torstain tunnit 12.5. – 2.6.)

Pitämilläni tunneilla keskitytään juoksun/kävelyn tekniikkaan ja lihashuoltoon. Käymme läpi tärkeimmät juoksuun liittyvät tekniikka-asiat ja lihasvenyttelyt, jotka kuormittuvat juoksuharjoittelussa. Annan halutessa ohjeita juoksukenkien hankintaan. Voin myös tarvittaessa videoida juoksijoita, jos joku haluaa yksilöllisiä ohjeita. Tule hakemaan fysioterapeutin ohjeistus juoksu- tai kävelytekniikkaan!