Ilmoittautuminen luistelukouluun on alkanut
Julkaistu: 02.08.2016 00.00

Ilmoittautuminen luistelukouluun on alkanut

Iloinen Hippo -luistelukoulu alkaa taas 20.9. Tällä kaudella luistelukoulun ajankohta on tiistai-iltaisin klo 17:50-18.35 ja paikkana Aurinkoareena Naantalissa.

Luistelukoulussa opitaan leikin varjolla luistelun alkeita ja jokaisella lapsella on mahdollisuus jatkaa ohjattua luisteluharrastusta myös luistelukoulun jälkeen esim. muodostelma- tai yksinluistelun saralla.

Ilmoittautuminen luistelukouluun tapahtuu sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautumislomakkeeseen päässet TÄSTÄ. Täytäthän tiedot huolellisesti.


Varusteet

  • Luistimet ovat tärkein varuste ja niiden tulee olla tukevat ja sopivat kokoiset.
  • Kypärän käyttö on suositeltavaa. Sen tulee istua päähän hyvin; heiluvasta ja silmille valahtavasta kypärästä on enemmän haittaa.
  • Hanskat ovat pakolliset. Valitse sellaiset hanskat, joilla pystyy tarttumaan helposti erilaisiin esineisiin. On hyvä pukeutua lämpimästi, mutta vaatteet eivät saa haitata liikkumista.
  • Teräsuojien käyttö on suositeltavaa. Jäällemenoaukkojen kohdalla on vältettävä kengillä kulkemista, ettei hiekka pilaa luistinten teriä.


Maksut

Koko kauden hinta on 120 €. Hippo-klubilaiset saavat 10 € alennuksen kausimaksusta klubikorttiaan näyttämällä. Ohje Hippo-klubiin liittymisestä löytyy TÄSTÄ.

Luistelukoulun kausi alkaa syyskuussa ja päättyy huhtikuussa kevätnäytökseen.

Huom! Myös tällä kaudella luistelukoulutunnin aikana järjestetään viime kaudelta tuttu aikuinen-lapsi -luistelu, mikäli ryhmään ilmoittautuu vähintään 7 aikuista. Lapsen luistelukoulun ohessa aikuinen maksaa 25 €/syyskausi tai kevätkausi ja 50€ koko kaudelta. Aikuinen-lapsi -luistelu tarjoaa lapselle mahdollisuuden saada tuttu aikuinen turvaksi sekä harrastekaveriksi jäälle. Aikuisen ilmoittautumislomakkeeseen pääset TÄSTÄ.

Tarkistathan, että oma vakuutuksesi kattaa tällaisen toiminnan. VG-62 ei vakuuta aikuinen-lapsi -luisteluun osallistuvia aikuisia.


Yhteystiedot

Voit ottaa yhteyttä luistelukouluun liittyvissä asioissa sähköpostitse luistelukoulu(a)vg-62.fi.

Seuran uusimmat