MUODOSTELMALUISTELUVALMENTAJALLE TÖITÄ TARJOLLA!
1.2.2018 14:23 Uutiset / Taitoluistelujaosto

Muodostelmaluistelun valmennustiimiin haetaan vahvistusta!

TERVETULOA TÖIHIN PERINTEIKKÄÄSEEN TAITOLUISTELUSEURAAN, JOSSA ON YKSI SUOMEN VANHIMMISTA MUODOSTELMALUISTELUJOUKKUEISTA!

VG-62 Taitoluistelu on osa naantalilaista monilajiseura VG-62 ry:tä. Taitoluistelulla on Naantalissa pitkät perinteet jo yli 40 vuoden ajalta – Sun City Swing -joukkuekin on perustettu lähes 30 vuotta sitten. Seurassa on tällä hetkellä taitoluisteluharrastajia lähes 350 ja kansallisissa ja SM-sarjoissa kilpailevia Sun City -muodostelmaluistelujoukkueita yhteensä seitsemän.

Uusia tähtiä on kasvamassa mukaan harrastus- ja kilpatoimintaamme. Tällä kaudella VG-62 Taitoluistelun HIPPO-luistelukoulu on tutustuttanut lajiin jo yli 100 innokasta luistelijaa.

Haemme nyt täydennystä muodostelmaluistelun valmennustiimiimme!

Sinulla on mahdollisuus toimia osana muodostelmaluistelun valmennustiimiämme, joko osa-aikaisena tai päätoimisena,sillä tehtävä räätälöidään hakijan mukaan. Sinulla on kokemusta muodostelmaluistelijana juniori- tai senioritasolta SM-sarjoissa ja olet kenties jo käynyt valmentajakoulutuksia tai omaat jo jonkin verran ohjaus- tai valmennuskokemusta.

Olet kiinnostunut valmentamaan kaiken ikäisiä, sekä kansallisten, että SM-sarjojen joukkueita. Haluat toimia tiimissä ja omaat loistavat vuorovaikutustaidot.

Jos haluat kehittyä valmentajana ja kehittää myös itseäsi jatkuvasti, meillä voisi olla paikka sinulle!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen toiminnanjohtaja Marja Kytöselle osoitteeseen: vg@vg-62.fi

Työsuhde on vakituinen. Paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä. Työsuhteen alkamisesta sovitaan joustavasti.

Lisätietoja voit kysellä muodostelmaluistelun päävalmentajalta Essi Kivistöltä numerosta 040 757 0083 tai Marjalta numerosta 040 723 8123.

VG-62 Taitoluisteluun ja toimintaamme voit tutustua:

http://www.vg-62.fi/taitoluistelu

https://www.facebook.com/Vg62Taitoluistelujaosto/


   
Lisää uutisia
VG-62
«  Helmikuu   »
Kategoriat