Joulujuhlat
SeuraJulkaistu: 25.11.2012 00.00

Joulujuhlat

Koko seuran joulujuhlia vietettiin Aurinkoareenalla 17.11.2012.

Ohjelmassa oli mm. luisteluesityksiä, nuorten kisailuja sekä Valtuusto - 100-kiloiset haasteottelu. Joulujuhlissa jaettiin myös VG:n stipendirahastosta stipendejä ahkerille ja innokkaille harrastajille sekä vapaaehtoistyöntekijöille.

Stipendien saajat

Jalkapallo  Jääkiekko   Lentopallo  
Siiri Oksanen                  T02  Eelis Jauria F03 Roosa Eskola B-tytöt 
Tuomas Kavanti P00 Vili Munkki E02    
Viljami Nurminen C-jun Eetu Kilpi E01    
Petteri Karru A-jun Akseli Huttunen D00    
           
Ringette Taitoluistelu    
Amanda Hellman E-jun Ella Merinen Yksinluistelu  
Christa Kalliokoski D-jun Mira Virtanen Yksinluistelu  
Emma Santamäki C-jun Elina Rekola Sun City Sequins  
Henriikka Lindholm B-jun Anna Heikkilä Sun City Sound  

 

Naantalin työväen yhdistys ja sen säätiö ovat arvostaneet urheilu- ja kasvatustyötä aina ja nähneet nuorison piirissä toimimisen arvostetuksi
toimintatavaksi. Työväen yhdistys on lahjoittanut 2*250 euron stipendiä ja yhdistys toivoi, että stipendit annettaisiin tunnustuksena tyttöjen ja poikien urheiluharrastuksen tukemiseksi tehdystä työstä nais- ja miespuoliselle vapaaehtoistyöntekijälle. VG:n hallitus päätti antaa stipendit Minna Laineelle ja Mika Vainiolle.

Minna Laine on ringetteihminen henkeen ja vereen. Oman aktiivisen peliuran jälkeen hän on ollut monessa mukana. Tällä hetkellä
tehopakkaus toimii nuorisopäällikkönä, äffien valmentajana sekä powerteamin emona.

Mika Vainio on tehnyt pitkän uran jalkapallon parissa. Hän on pelannut edustusjoukkueessa, toiminut mukana jalkapallojaostossa ja VG:n hallituksessa. Hän on valmentanut nykyistä joukkuettaan pikkujunnuista aina A-junnuihin asti.

Onnittelut stipendien saajille!

Kiitos stipendirahaston kartuttajille, arpajaisvoittojen lahjoittajille, Naantalin kaupunginvaltuustolle, Lassi Lähteenmäelle, Medijazzin pojille, valokuvaaja Kirsi Laineelle, talkooväelle, juhlatoimikunnalle sekä kaikille juhliin osallistujille!

Mukavaa joulunodotusta!

 

Kuvat Kirsi Laine