VG Playersissä tapahtuu 25.9.
SeuraJulkaistu: 20.09.2013 00.00

VG Playersissä tapahtuu 25.9.

Naantalissa, VG Playersissa, on Players Corner. Siellä aletaan puhumaan Naantalia, nuoria, liikuntaa ja seuratoimintaa lähellä olevia asioita joka kuukauden viimeisenä keskiviikkona klo 19 alkaen. Paikalla on aina joku seuran hallituksen jäsen sekä muita seuran toimihenkilöitä.

Ensimmäinen Players Corner järjestetään keskiviikkona 25.9 alkaen klo 19:00. Tässä tilaisuudessa koitetaan löytää sporttinen formaatti uudelle keskustelutilaisuudelle. Samalla VG Playersin Maikki kertoo uudistuneesta ravintolastaan ja sen palvelutarjonnasta: välipalasta ennen treenejä, pelimatkaeväistä ym. ravintolaherkuista! Tässä ravintolassa myös asiakas pystyy vaikuttamaan, ja sitä jopa oikein toivottaisiin. 

Seuran puolesta toivomme että juuri Sinä tulisit vaikuttamaan sekä seuran että VG Playersin tulevaisuuteen. Players Cornerissa on sana vapaa.

Jokaisessa tulevassa Players Cornerissa on ”illan teema” sekä henkilö joka alustaa asiaa. Sinä voit vaikuttaa teemoihin ehdottamalla niitä, sekä alustajia, seuran toiminnanjohtajalle vg(at)vg-62.fi tai p. 040 723 8123.

 

Tervetuloa Players Corneriin!