Julkaistu: 04.06.2018 00.00

D-, C- ja B-junioreiden tukipäätökset tehty

Suomen Jääkiekkoliitto tiedottaa:

Kevään tukihakemukset on käsitelty ja peräti 926 hakijaa saa kesän kynnyksellä iloisen yllätyksen, yhteensä tukea maksetaan 949 200 euroa.

Seurat saavat tiedon tukipäätöksistä omalta aluepäälliköltään ja seurojen tehtävänä on kertoa päätöksistä tukea hakeneille perheille. Yksittäisten perheiden hakemuksia tai tukipäätöksiä ei kommentoida Jääkiekkoliitosta kenenkään toimesta, eli perheitä ei kannata ohjata soittamaan Jääkiekkoliittoon, mikäli tukipäätös on tällä kertaa ollut kielteinen.

Tukea saaneiden tukisummat maksetaan seuran tilille 14.9. mennessä. Mikäli seuranne tuen saanut pelaaja joko lopettaa jääkiekon harrastamisen tai vaihtaa seuraa, pyydämme ilmoittamaan asiasta omalle aluepäällikölle hyvissä ajoin ennen maksupäivää.

Nuorempien ikäluokkien tukien haku on edessä syksyllä, haun alkamisesta tiedotetaan seurojen edustajia hyvissä ajoin etukäteen.

Kolmatta kertaa haettavana olleita vanhempien ikäluokkien tukia haki tänä vuonna peräti 1464 junioria 125 seurasta. Hakemusten määrä on kasvanut vuosi vuodelta: keväällä 2017 tukea haki 1210 ja vuotta aikaisemmin, keväällä 2016, 829 junioria.

VG-62:n osalta tukihakemuksia tehtiin 21 kpl ja niistä tuli 9 myönteistä päätöstä, vuosi sitten myönteisiä tukipäätöksiä oli 8 kpl ja hakemuksia oli 11 kpl. Eli nyt hakemusten määrä on olennaisesti lisääntynyt. Jatkossa hakemukset on syytä perustella entistä paremmin. Myönteisistä päätöksistä on informoitu ao. pelaajien huoltajia sekä joukkueenjohtajia.

Syksyisin tukea harrastamisen kustannuksiin voivat hakea kiekkoharrastuksensa alkupäässä olevat E- ja F-juniorit. Seurojen kautta tapahtuva haku alkaa 24. syyskuuta ja päättyy 12. lokakuuta, seurojen yhteyshenkilöitä informoidaan haun alkamisesta hyvissä ajoin. E-junioreiden tukisumma on 300 ja F-junioreiden 200 euroa. Pelaajien ohella seurat voivat hakea tukea Leijona-kiekkokoulujen vapaapaikkoihin.

Seuran uusimmat