Unikie Oy ja VG-62 jääkiekkojaosto yhteistyöhön kaudeksi 2019-2020!
Julkaistu: 14.02.2019 00.00

Unikie Oy ja VG-62 jääkiekkojaosto yhteistyöhön kaudeksi 2019-2020!

Ohjelmistokehitysyritys Unikie ja VG-62:n jääkiekkojaosto Naantalista ovat sopineet yhteistyöstä kaudella 2019-2020. Kovaa kasvua tekevä Unikie haluaa olla mukana tukemassa nuoria tulevaisuuden tekijöitä. VG-62 tarjoaa nuorille jääkiekkoilijan aluille laadukasta toimintaa ja hyvän kasvatuksellisen ympäristön, mikä sopii loistavasti Unikien arvomaailmaan.

Osana yhteistyötä Unikie palkitsee joka kuukausi kuukauden tiimipelaajan 50 €:n Forsportin lahjakortilla. Unikien ja VG-62:n arvopohjan mukaisesti valitun pelaajan tulee:

  1. edustaa mallikkaasti ja positiivisesti VG-62:ta ja omaa joukkuettaan kaikessa toiminnassaan, ollen näin eduksi myös joukkueen tukijoille,
  2. ottaa vastuun tekemisestään, olla aito kannustava tiimipelaaja ja joukkueen tsemppari
  3. pelaajataitojen ja urheilullisuuden ohella osoittaa sekä kaukalossa että sen ulkopuolella halua kehittyä paitsi pelaajana ja niin myös ihmisenä.

Yhteistyösopimus sisältää myös vuoden option kaudelle 2020-2021. Sponsorointiyhteistyön lisäksi ohjelmistokehitysyritys Unikie tarjoaa VG-62:n jääkiekkojoukkueille mahdollisuuden varainkeruuseen.

Unikie on uuden ajan ohjelmistokehitysyritys, joka tuo asiakkaiden avainhankkeisiin ainutlaatuisen sopimuskumppanuuden ja erityislahjakkaat ohjelmistokehityksen osaajat. Vaativia ohjelmistoratkaisuja kehitetään muun muassa autoteollisuuden, konepajateollisuuden, televiestintä- ja mobiilialan tarpeisiin.

www.unikie.com
https://www.facebook.com/unikie/

Seuran uusimmat