Edustuksen ensi kauden vastustajat selvillä
Julkaistu: 10.02.2018 00.00

Edustuksen ensi kauden vastustajat selvillä

Kahdessa 10 joukkueen lohkossa pelattavan Länsi-Suomen Nelosen lohkojako on suoritettu ja VG:n tulevan kauden vastustajat ovat nyt selvillä. Lohkossa 2 pelaavat naantalilaisten lisäksi:

Ac Sauvo
Fc Eurajoki
Hot Lips, Turku
KuuLa, Turku
Magen AK, Raisio
Paiha, Paimio
Pips, Piikkiö
PoPa, Pori
Raifu, Raisio

Lohkojen jakoperusteena ovat olleet viime kauden sarjasijoitukset ja lisäksi on pyritty välttämään viime kaudella samassa lohkossa peräkkäisille sijoille päätyneiden sijoittamista samaan lohkoon. Viime kauden päätteeksi viidenneksi omassa seitsemän joukkueen lohkossaan sijoittunut VG sijoitettiin tämän perusteella eri lohkoon Jomala Ik:n sekä ÅCF:n kanssa. Edelliseltä kaudelta tutuista joukkueista tulevalla kaudella vastaan asettuvat VG:n lohkossa kolmanneksi tullut Raifu sekä täydennysmenettelyn kautta sarjapaikkansa saanut Ac Sauvo. Muista lohkon joukkueista Paimion Haka putosi viime kauden päätteeksi Kolmosesta, kun taas KuuLa, Magen Akatemia sekä Fc Eurajoki ovat sarjanousijoita.

Lukuisten uusien vastustajien lisäksi uutta huhtikuun lopulla alkavassa Nelosessa on se, että Satakunnan joukkueet pelaavat sarjaa yhdessä Turun piirin joukkueiden kanssa. Tämän seurauksena naantalilaisetkin pääsevät vieraspelireissulle Poriin sekä Eurajoelle.

Seuran uusimmat