VG:lle tasuri ja tappio Paimion tynkäpeleissä
17.3.2018 16:47 Uutiset / M1

VG-62 - Wolves 0-2, VG-62 - ÅCF 1-1

Pikahälytyksellä kutsun Paimion Hakan järjestämään kevätturnaukseen saanut VG kohtasi 2x25 minuuttia kestäneissä otteluissa Kolmosen Sc Wolvesin sekä Nelosesta tutun Åbo Club de Futbolin.

Päivän ensimmäisessä matsissa Sc Wolves vei voiton naantalilaisista lukemin 2-0. Ensimmäinen maali syntyi heti pelin alussa ja jälkimmäinen viimeisillä sekunneilla.

Ensimmäisen maalinsa Wolves survoi kulmapotkun jälkitilanteesta, kun purkupallo kimposi maalinedusruuhkassa susista maaliviivan yli. Monien yllätykseksi tuomarin viheltäessä hässäkän jälkeen pilliin jatkettiin aloituspotkulla vapaapotkun sijaan. Kovin useinhan näissä tilanteissa pilli soi vapaapotkun merkiksi, jos maalivahtiin kohdistuu pienikin kontakti.

Ensimmäisellä jaksolla harvemmin pallossa ollut VG sai pelistä paremmin kiinni toisella puolikkaalla korkeamman prässin aiheuttaessa hieman enemmän ongelmia Wolvesin alakerralle. Mitään vaarallisempaa naantalilaiset eivät kuitenkaan saaneet aikaan ja Wolveskin säästi ainoan paikkansa viimeiseen hyökkäykseen. Loppuhetkillä susien Hannuniitty kahmi pallon mukaansa ja kirmasi vauhdilla kohti VG:n maalia. Vastahyökkäys pysähtyi toppari Pelkosen rikkeeseen, jonka seurauksena pallo vietiin pilkulle. Päivän ensimmäinen peli oli taputeltu Filatoffin viimeisteltyä varmasti pilkulta.

Heti Wolves pelin perään pelattu ÅCF-peli oli naantalilaisittain melko erilainen taisto edelliseen verrattuna. Pallonhallinta oli nimittäin VG:llä, mutta hyökkäyspäässä viimeiset syötöt jättivät taas toivomisen varaa. Ensimmäisellä puoliskolla VG:n alakerrassa tapahtui myös kaksi maalipaikkaan johtanutta virhettä. Ensimmäisen tilanteen klaarasi pallon ja tyhjän maalin väliin upeasti liukunut Aku Lehtonen. Toisesta virheestä verkko kuitenkin helähti, kun ÅCF:n Sami Jauhiainen haisti riiston paikan kierrätysvaiheessa ja nosti pallon upeasti kaukaa VG:n verkkoon.

Toisella puoliskolla VG hallitsi peliä ja haki aktiivisesti tasoitusta. Väsyneempi ja loukkaantumisten enemmän rampauttama ÅCF oli paineessa. Tasoitusmaalin naantalilaisille teki Valtteri Saraste, mutta lisämaaleja ei ehditty nähdä.

Harjoitusottelukausi on nyt naantalilaisten osalta avattu ja Paimion tynkäpelit antoivat VG:lle taas enemmän tartuntapintaa. Positiivisinta turnauksessa oli naantalilaisten osalta se, että edustuksen mukaan oli saatu muutama uusi naantalilaiskasvo, jotka pääsivät mittaamaan tasoaan kolmosen ja nelosen joukkueita vastaan. Lisää harjoituspelejä on tiedossa ensi lauantaina 24.3 kun Karvettiin saapuu aina paha LTU.

VG:n miehistö turnauksessa:

Nyyssönen M. (mv), Hatakka J. (mv), Pelkonen, Leppiniemi, Ranta T., Koiranen A., Lehtonen A., Uuttu, Raukunen, Karru, Saraste, Lehtonen J., Salo, Kymäläinen, Lindström

Turnauksen asiantuntijaraati palkitsi Jami Uutun VG:n turnauksen parhaana pelaajana.


   
Lisää uutisia
M1
«  Syyskuu   »
Kategoriat