Paikallispelissä kovat panokset ensi perjantaina
9.9.2018 10:55 Uutiset / M1

Edustus taistelee Nelosen kärkisijoista ja noususta

Edustuksella on ensi viikolla paljon pelissä, kun se kohtaa perjantaina paikallisvastustaja RaiFun. Ottelussa ratkeaa paikallisherruuden lisäksi myös paljon sarjanousun kannalta, koska Nelosesta on nousemassa Kolmoseen näillä näkymin molempien lohkojen kaksi parasta. Piste-eroa toisena ja kolmantena olevien joukkueiden välillä on neljä pistettä kun pelaamatta on kaksi ottelua. Voitolla tai tasurilla VG varmistaisi paikkansa kahden parhaan joukossa ennen viimeistä kierrosta. Keskinäisen kääntyessä RaiFulle pysyisi peli vielä jännänä viimeiselle kierrokselle asti, mutta siinäkin skenaariossa VG:llä olisi kaikki vielä omissa käsissään.

Sekä RaiFu että VG ovat pelanneet kauden läpi voittaen suurimman osan peleistään VG:n vietyä kauden ensimmäisen keskinäisen kohtaamisen selvästi nimiinsä. Molemmat joukkueet ovat pelanneet lisäksi kaksi tiukkaa matsia sarjakärki PaiHaa vastaan, mutta VG on hävinnyt omansa RaiFun venyessä ja/tai taipuessa tasuriin molemmilla kerroilla. Pari kauneusvirhettä sattui myös molemmille keväällä: RaiFu hävisi HotLipsille ja VG puolestaan hölmöili kolmeen pisteen edestä Magen Akatemiaa vastaan. Tasatahtiin edenneiden joukkueiden välinen piste-ero venähti edellisellä kierroksella, kun VG käänsi vieraspelinsä HotLipsiä vastaan takaa-ajo asemasta selväksi voitoksi ja RaiFu romahti kotonaan hienosti onnistunutta PiPSiä vastaan lukemin 0-4.

VG lähtee RaiFu peliin hyvistä lähtökohdista. Pitkä kausi on toki vaatinut pelaajarintamalla veronsa ja poissa ovat mm. joukkueiden välisessä edellisessä kohtaamisessa maalinteossa onnistuneet Uuttu ja Kymäläinen sekä tolppien välissä loistanut Pirilä. Myös VG:n raisiolaistaustainen priimusmoottori Petteri Karru on varmuudella sivussa pelistä. Naantalilaiset saavat kuitenkin varmasti jalkeille laadukkaan ja voitontahtoisen ryhmän, jota viritellään huippuiskuun tulevan viikon aikana.

Kaikki ainekset kasassa loistavaa paikalliskamppailua ja kauden huipennusta ajatellen. Nyt jos joskus kannattaa naantalilaiskatsojienkin tulla sankoin joukoin vierailemaan Kerttulan urheilukeskukseen. Äänekäs raisiolaisyleisö on tunnettu siitä, että he osaavat aina pitää omiensa puolta, joten kaikki tuki on myös VeeGalle tarpeen tulevana perjantaina. Ottelu alkaa Kerttulan tekonurmella klo 19:15.


   
Lisää uutisia
M1
«  Syyskuu   »
Kategoriat