Kuparivuoren kotiavaus perjantaina
Julkaistu: 23.05.2019 00.00

Kuparivuoren kotiavaus perjantaina

Nyt on taas se aika vuodesta kun VG:n edustuksen seuraajat voivat kirjoittaa kalenteriinsa perjantai klo 18:30 ja Kuparivuori. Kaupungin kentänhoitajat ovat nimittäin mestaroineet kotiareenan nurmen pelikuntoon ja perjantaina on edustuksen ensimmäinen matsi Kuparivuorella Turun Weikkojen kakkosjoukkuetta vastaan.


Nelosdivarin kolmantena oleva VG lähtee otteluun kolme pistettä mielessään. Pisteitä myös tarvitaan jos joukkue haluaa pysyä muiden kärkijoukkueiden tahdissa. Sarja on kärjen osalta tasainen kun noin puolet kevätkierroksesta on pelattuna. Kolmen kärki - Wolves, TPS ja VG - mahtuivat yhden pisteen sisään ennen kuluvan kierroksen alkua.

Tuleva vastustaja TuWe/2 majailee puolestaan alkukauden jäljiltä sarjan alemmassa keskikastissa. Joukkue on ottanut makeat voitot Magen Ak:sta, SaTosta ja P-Iirot/2:sta sekä vääntänyt tasuripisteen Euran Pallolta. Keräämiensä pisteiden turvin joukkue voi kutsua itseään tämän hetkiseksi Weikkojen ykkösjoukkueeksi samassa sarjassa pelaavan TuWe/1:n löytyessä alempaa sarjataulukosta. Weikkojen joukkueiden välillä ei ilmeisesti ole kovin tiivistä yhteistyötä tai pelaajavaihtoa ja viime vuonna VG:n kanssa eri Nelosen lohkossa pelannut TuWe/2 onkin naantalilaisille varsin vieras vastustaja.

VG saa näillä näkymin muutaman uuden nimen kokoonpanoonsa kun Miika Tommila ja Juha-Matti Koiranen ovat toipuneet vihdoin pelikuntoon. Isoin uutinen ja varmin kesän merkki on kuitenkin se että myös konkarihyökkääjä Karo Kymäläisen pelipassi on uusittu ja koko talven kiusanneet vammat on selätetty. VG:n valmistavista harjoituksista kantautuneiden huhujen perusteella TuWe-leirissä saadaan toivoa, ettei maaleja treeneissä solkenaan mättänyttä Kymäläistä vielä päästettäisi irti!

Seuran uusimmat