Nelosen kärkimatsi illalla Parkin kentällä
Julkaistu: 12.08.2019 00.00

Nelosen kärkimatsi illalla Parkin kentällä

VG:n tiivis ottelutahti saa jatkoa kun viimeksi perjantaina SaTon voittanut VG kohtaa TPS/2:n heti maanantaina. TPS/2 on Nelosen sarjakärjessä kaksi pistettä VG:n edellä, joten naantalilaiset tarvitsisivat ottelusta voiton päästäkseen sarjan kärkipaikalle. Joukkueen voittoputki on neljän matsin mittainen ja peli on ollut paranemaan päin. Tuleva vastustaja on kuitenkin varmuudella vähintään pykälän tai pari edellisiä kovempi.

Jos VG:n ottelutahti on ollut viime viikkoina tiivis, pätee sama myös TPS/2:seen. Joukkue nimittäin pelaa käytännössä samalla ryhmällä A-junioreiden SM-sarjaa, jossa ryhmä on tiukasti mukana mestaruustaistossa. Viimeisimmän matsinsa joukkue pelasi eilen kun ohjelmassa oli vieraspeli Tampereella Ilvestä vastaan. TPS/2 on noussut sarjaporras per vuosi tahdilla kutosdivarista ylöspäin ja hakee ensi kaudeksi paikkaa piirin korkeimmalta sarjatasolta. Tämän kauden Nelosessa joukkue on voittanut pelinsä pääsääntöisesti selvin numeroin. Kevätkierroksen keskinäinen ottelu VG:n ja Tepsin välillä päättyi Karvetissa 3-5 vierasvoittoon. VG:n on syytä parantaa paljon kevätkierroksen esityksestä mikäli aikoo taistella illalla voitosta.

Kokoonpanot ja (kotijoukkueen mahdollisesti järjestämä) live-seuranta: https://vanha.palloliitto.fi/tulospalvelu/ottelu&1216552&M4

Seuran uusimmat