Juhannuksen viettoon Kuparivuoren kautta keskiviikkona
Miehet edustusjoukkueJulkaistu: 20.06.2022 22.52

Juhannuksen viettoon Kuparivuoren kautta keskiviikkona

Kahdesta edellisestä pelistä puolet kauden pisteistä metsästänyt VeeGee lähtee luottavaisin mielen keskiviikko-illassa haastamaan TPS U23 -joukkuetta. Edellisestä pelistä Peimaria vastaan jäi paljon hampaankoloon voiton luisuttua käsistä lisäajan toisella minuutilla. ”Meille kävi taas vähän niin kuin monessa pelissä aiemminkin tällä kaudella”, aloittaa valmennustiimistä Juhani Leppänen. ”Aloimme viimeisellä 20 minuutilla pelkäämään liikaa vastustajan tasoitusta ja annoimme suosiolla pallonhallinnan heille. Meidän oma pallollinen peli meni ihan roiskimiseksi. Koko ottelussa boksin puolustaminen oli huonoa ja se kostautui vielä lisäajan tasoituksena. Edellisessä kotiottelussa ÅIFK:ta vastaan tuo oli huomattavasti parempaa ja siihen panostamme taas keskiviikkona. Myös kentän kunto pitää ottaa huomioon ja suhteuttaa peli siihen”, päättää Leppänen.

Vastustaja TPS U23 on sarjassa kolmantena ja saalistanut 10 ottelusta kuusi voittoa, yhden tasapelin ja kolme tappiota. Kahdesta viime pelistä plakkariin on tullut vain yksi piste tasapelistä FC Ålandia vastaan. TPS:n joukkue on nuori ja taitava höystettynä kokeneella TPS-legenda Sami Rähmösellä. Rähmönen ei läheskään kaikissa otteluissa ole kokoonpanossa ollut, joten nähtäväksi jää juokseeko hän Kuparivuoren nurmelle keskiviikkona. Mukana TPS-ryhmässä on myös talvella VeeGeen kanssa jonkin aikaa treenannut Alex Johansson.

VeeGeeltä puuttuu varmuudella loukkaantuneet, Sauvossa alaraajavamman saanut oma seuralegenda Timo ”Pokki” Ranta ( kummiyritys www.kultarantaresort.fi ), toinen seuralegenda Lauri Lavonen ( kummiyritys www.myrttisenkurkut.fi ) , Samuli Mikkonen, Aleksi Leskinen sekä Joona Lindholm. Edelliseen peliin verrattuna mukaan vastaavasti saadaan taas Joni Sivula sekä armeijasta Onni Ojala.

Ottamalla kolme pistettä tästä kevätkierroksen viimeisestä ottelusta pääsisivät naantalilaiset kesätauolle ihan hyvissä asemissa. Sarja on hyvin tasainen, sillä mm. sijoilla 6.-11. olevat joukkueet ovat kaikki neljän pisteen sisällä toisistaan. Keskiviikkona toivottavasti saadaan Kuparivuorelle kauden ennätysyleisö paikalle ja sitä kautta lisävirtaa keltapaidoille!

Otteluisäntänä toimii Hohtogolf West Coast ( www.hohtogolf.fi ), pallopoikina VG-62:n vuonna 2008 syntyneet pojat ja herkulliset leivonnaiset puoliajalla tarjoaa Pian Pakari ( www.pianpakari.com ).

Aivan Turun ytimessä Kauppatorin laidalla sijaitseva Hohtogolf jakaa ottelussa sadalle ensimmäiselle alennuskuponkeja hohtominigolfkierroksista. Kierros normaalin 14€:n sijasta elokuun loppuun asti 10€ sekä Turussa, Vantaan Flamingossa, Espoon Isossa Omenassa, Helsingissä että Tampereen Ratinassa.

Ottelun päätyttyä UUNI Pizzeria palkitsee taas molempien joukkueiden parhaat pelaajat pizzalahjakorteilla sekä nyt Kuparivuoren otteluissa myös Pajamäen Kioski ( www.pajamäenkioski.fi ) palkitsee kotijoukkueen sykähdyttävimmän suorituksen Turun parhailla wingseillä.

Ottelun jälkeen kausikortilla UUNIN pizzat -10% sekä Ravintola SunTownista klo 22 asti kaikki hanajuomat Happy Hour -hintaan!