Lauantaina vieraita saarelta
Julkaistu: 08.09.2022 12.32

Lauantaina vieraita saarelta

Tulevana lauantaina VeeGee saa vieraita saarelta, kun vastaan asettuu yksi sarjan kärkijoukkueista FC Åland. Kevätkierroksella FC Åland vei kotonaan 2-0 voiton suhteellisen tiukassa matsissa jossa molemmat maalit syntyivät vasta viimeisen 20 minuutin aikana. Entisen Huuhkaja-pelaajan Daniel Sjölundin valmennuksessa joukkueen pelitapa on muuttunut totutusta rymistelystä entistä pelaavampaan suuntaan. Viime kaudella VeeGee kohtasi Ålandin kahdesti Naantalissa. Kauden avauksessa napsahti 4-1 voitto mutta yläloppusarjassa syksyllä vierailijat veivät pisteet 2-5 lukemin.

Kotijoukkueella on takanaan Raumalta kovalla taistelulla saatu piste 0-0 tasatuloksella joka antaa varmasti uskoa tulevaankin peliin. Raumalla puolustuspelaaminen oli kivenkovaa mutta hyökkäyspelaamista ei juurikaan nähty. Nyt tarkoitus olisi saada tehoja irti myös vastustajan kenttäpäädyssä. ”Åland tulee todennäköisesti hallitsemaan palloa enemmän mutta meidän pitää saada tehtyä riistoja nyt myös syvemmällä heidän kenttäpuoliskollaan”, avaa valmennustiimistä Juhani Leppänen. ”Kahdessa edellisessä kotipelissä olemme jääneet maaleitta ja vastaavasti päästäneet aikaisen maalin omaan päähän. Nyt pitää ehdottomasti keskittyä ottelun alkuun ja pelata se erityisen tarkasti. Neljän voitottoman pelin jälkeen voitto olisi nyt äärettömän tärkeä tasaisessa sarjassa. Seitsemästä vieraspelistään Åland on voittanut vain PIF 2:n sekä TPK:n. Heillä ei rosteri vierasmatkoilla ole ollut ihan niin vahva kuin kotipeleissä”, toteaa Leppänen loppuun.

Kotijoukkueella on lauantaina myös pieniä haasteita kokoonpanon suhteen, kun tällä kertaa Muslim Al-Ebadi kärsii pelikieltoaan neljän kertyneen varoituksen vuoksi. Kokoonpanosta puuttunevat myös henkilökohtaisten syiden vuoksi Miika Tommila, Teemu Salonen (kummiyritys www.tekstiilitarvike.fi ) sekä Roni Lehmuskoski ( www.suntown.fi ). Paluun vastaavasti tekevät Raumalta puuttuneet joukkueen kapteeni Eetu Leppänen ( www.maek.fi ), Samuel Lehtinen, Tino Soppi sekä 101 maalia VeeGee -paidassa paukuttanut seuralegenda Lauri Lavonen ( www.myrttisenkurkut.fi ).

Ottelu potkaistaan käyntiin poikkeuksellisesti lauantaina 10.9 klo 17:30. Ennen avauspotkua kentällä suoritetaan pienet juhlallisuudet, kun joukkueen luotettava toppari Antti Leppiniemi palkitaan hänen saadessaan täyteen 100 sarjaottelua VeeGee -paidassa.

Herkulliset leivonnaiset puoliajalla tarjoaa taas luonnollisesti Pian Pakari ( www.piapakari.com ).

Ottelun päätyttyä UUNI Pizzeria ( www.uunipizzeria.fi ) palkitsee kotijoukkueen parhaan pizzalahjakortilla sekä nyt Kuparivuoren otteluissa myös Pajamäen kioski ( www.pajamäenkioski.fi ) palkitsee kotijoukkueen sykähdyttävimmän suorituksen wingseillä.

Ottelun jälkeen kausikortilla UUNIN pizzat -10% sekä Ravintola SunTownista klo 22 asti kaikki hanajuomat Happy Hour -hintaan!

VeeGee kotipeleihin myytävät pääsyliput maksavat 6 €/kpl. Lipun voi maksaa pelikioskiin käteisellä tai MobilePayllä (numero 32352). Kaikki VG:n pelipassilaiset sekä alle 15-vuotiaat ilmaiseksi sisään.