Edustuksen kannatuskausikortit myynnissä
Julkaistu: 23.02.2020 00.00

Edustuksen kannatuskausikortit myynnissä

VG:n edustusjoukkue myy kannattajilleen 25 euron hintaisia kannatuskausikortteja kaudelle 2020. Korttia näyttämällä on mahdollisuus saada pieniä etuja Kolmosen kotiotteluissa (ilmainen kahvi tms.) sekä edustuksen yhteistyökumppaneilta. Kortilla saa ilmaisen sisäänpääsyn Kolmosen kotipelipäivinä yökerho SunTown Nightclubiin ja kausikortin haltijat saavat 30%:n alennuksen SunTownin tilaussaunan varauksesta. Kortin mahdollisia muita etuja tarkennetaan myöhemmin.

Henkilökohtainen digitaalinen kortti sekä lasku toimitetaan sähköpostitse muutaman päivän kuluessa tilauksesta. Kortin voit tilata täyttämällä täältä https://forms.gle/PGeiqZNn1qY1zPGB6 löytyvän lomakkeen. Tilaa oma korttisi ja ole näin mukana tukemassa VeeGeetä ja naantalilaista jalkapalloilua!

Edustusjoukkue pelaa ensi kaudella laajalla ringillä sekä Palloliiton Läntisen alueen 3.divisioonaa että 5.divisioonaa. Kolmosen ohjelmassa on 26 kovatasoista ottelua huhtikuun ensimmäiseltä viikolta lokakuun alkupuolelle. Vastassa on joukkueita Varsinais-Suomen lisäksi myös Satakunnasta ja Ahvenanmaalta.

Edustuksen yhteistyökumppani SunTown on Naantalin keskustassa sijaitseva monitoimitila, joka toimii arkipäivisin lounaskahvilana ja viikonloppuisin tanssiravintolana sekä yökerhona.

Lisätietoa SunTownista: www.suntown.fi

Seuran uusimmat