Edustus koronatauolla
Julkaistu: 18.12.2020 00.00

Edustus koronatauolla

VG:n edustusjoukkueen toiminta on parhaillaan tauolla vallitsevien koronapandemiarajoitusten vuoksi. Joukkue ehti valmistautua harjoituskauteen loka-marraskuussa pelaten kaksi kertaa viikossa Karvetissa. Syksyn harjoitusringissä nähtiin paljon viime kaudella VG:n paidassa Kolmosta tai Vitosta pelanneita pelimiehiä. Mukana oli myös vierailevia tähtiä, potentiaalisia comeback-pelaajia sekä seuran lupaavia B-junioreita.

Koronatauon jälkeen edustus starttaa valmistautumisen ensi kauden sarjoihin toden teolla päävalmentajana jatkavan Telmo Mannisen johdolla. Joukkueen valmennus- sekä taustaryhmää on pyritty vahvistamaan talven aikana ja myös pelaajistossa tapahtunee jonkin verran pieniä muutoksia rungon säilyessä pääosin viime vuoden kaltaisena. Edustuksella on kolmesta neljään viikkotapahtumaa tammi-maaliskuulle ajoittuvalla preseasonilla ja innokkaimmilla on mahdollisuuksia lisätreeneihin vanhimpien junioreiden kanssa. Kevään harjoituspelikalenteri alkaa myös täyttyä ja treenipelejä tullaan pelaamaan lähes viikoittain Karvetissa lauantaisin klo 12 alkaen.

VG:n miehet pelaavat kaudella 2021 Kolmosen lisäksi myös 5.divaria. Kolmosesta on tulossa ensi kaudella entistä kovatasoisempi, kun joukkuemäärää supistetaan 12. joukkueeseen. Uusina joukkueina Kolmosessa ovat 2.divisioonasta pudonnut Rauman Pallo-Iirot sekä Nelosesta noussut Jyrkkälän Tykit. Joukkuemäärien supistaminen Kolmosessa sekä Nelosessa valuu luonnollisesti alaspäin Vitoseen ja myös siellä on odotettavissa entistä tasokkaampia pelejä. Sarjapelit potkaistaneen käyntiin huhtikuun aikana.