Edustuksen valmennusryhmä vahvistuu
Julkaistu: 10.02.2021 15.30

Edustuksen valmennusryhmä vahvistuu

Telmo Manninen saa kovia apumiehiä edustukseen Tomi Leppiniemen ja Juhani Leppäsen liittyessä joukkueen valmennusryhmään.

VG:n edustus on ollut pakkolevossa joukkueharjoituksista jo joulukuun alusta ja tauko näyttää venyvän maaliskuulle. Sarjakauden alku kuitenkin lähestyy kovaa vauhtia ja hiljalleen valmistuvan otteluohjelman perusteella Kolmosen liikkeelle lähtöä tähdätään huhtikuun puoliväliin.

Edustuksen pelaajat saivat iloisia valmentajauutisia viime viikolla. Joukkueen valmennusryhmä saa kaivattua vahvistusta päävalmentaja Mannisen saadessa kaksi kokenutta naantalilaista futiskarjua avukseen.

Juhani Leppänen on vaikuttanut pitkään juniorivalmentajana Åbo IFK:ssa. Valmennustaustaa löytyy myös VG:ssä -96 ja -00 ikäluokkien parissa, joissa edustuksen kantaviin voimiin nykyään kuuluvat pojat Eetu ja Oskari aloittivat jalkapalloharrastuksensa. Pelikentillä Leppänen kolisteli pitkään alasarjoissa mm. Turun Pontevan sekä Turun Allianssin riveissä.

Tomi Leppiniemellä on pitkä historia VG:ssä sekä poikien että tyttöjen valmennuksessa. Leppiniemi muistetaan tietysti myös peliurastaan, jonka aikana romuluinen hyökkääjä väänsi maaleja Veikkausliigassa TPS:n ja Ilveksen paidassa sekä alemmissa sarjoissa mm. Piffenissä ja KaaPossa. Leppiniemi on seurannut VG:n edustuksen tekemisiä tarkalla silmällä viime vuodet Antti-pojan luudittua jo viiden kauden ajan keltamustien alakerrassa.

Mannisen johtama valmennusryhmä on ehtinyt punoa tauon aikana suunnitelmiaan ja päässyt esittelemään niitä jo videopalavereissa pelaajille. Tositoimiin pääsyä odottavat sekä pelaajat että valmentajat.

Edustuksen otteluohjelman valmistumista voi seurata Palloliiton sivuilla osoitteessa: https://www.palloliitto.fi/tulospalveluarkisto/joukkue?x&108046&lanjp21&M3.

Kausikortin edustuksen peleihin (30 €/kpl) voi puolestaan tilata täältä: https://forms.gle/kqpX8HsQ1717W1GMA