Leo Tommila palaa edustuksen päävalmentajaksi
Julkaistu: 28.10.2022 16.00

Leo Tommila palaa edustuksen päävalmentajaksi

Kaikkien tuntema, pitkän linjan naantalilainen futisvaikuttaja, Leo Tommila tekee paluun VeeGee -edustuksen päävalmentajaksi kaudelle 2023. "Leksa" valmensi edustusta viimeksi vuonna 2016 yhdessä Jami Laaksosen kanssa.

"Ihan kiva on ollut lähteä tähän projektiin mukaan. Ollaan nyt kerätty hyvät taustahenkilöt mukaan. Todella tärkeää on, että tekijöitä on riittävästi niin hommat ei kaadu sitten yksittäisten tekijöiden niskaan.

Parit treenitkin ollaan jo vedetty ja pelaajat ovat lähteneet mukaan todella hyvällä asenteella. Rakennetaan nyt edustusjoukkuetta silmällä pitäen tulevaisuutta. Meillä on tulossa jokusen vuoden päästä omia hyviä poikia mukaan edustusjoukkueeseen. Yritetään nytkin rakentaa runko mahdollisimman paljon naantalilaistaustaisten pelaajien varaan. Viime kauden runko onkin säilynyt melko hyvin kasassa. Vielä nyt ei nuorista saada apuja joten toki tulevallakin kaudella tulemme tarvitsemaan apuja ulkopuoleltakin, mutta sen tulemme tekemään harkiten", paaluttaa Tommila'.

Edustusjoukkueen taustaryhmää kaudella 2023 kuuluvat; päävalmentaja Leo Tommila, valmentajat Juhani Leppänen ja Mika Pietilä, huoltaja Timo Tamminen sekä joukkueenjohtaja Tomi Leppiniemi.