Julkaistu: 14.06.2014 00.00

Harjoituskalenterit

Taitoluistelu on siirtynyt Google-kalenterin käyttöön harjoitusten osalta. Oman ryhmän/joukkueen linkkiä painamalla päädyt kyseiseen  harjoituskalenteriin. Harjoitusta voi edelleen painaa, jolloin saat enemmän tietoa harjoituksesta. Oikealta yläreunasta löytyy painikkeet, jolloin saat näkyviin esim. yhden viikon kerrallaan tai koko kuukauden.

Helpoin tapa jatkossa seurata harjoituksia on kuitenkin painaa kalenterin oikeassa alareunassa olevaa Google-linkkiä, josta voit luoda itsellesi Google-tunnukset ellei sellaisia jo ole. Tälloin saat käyttöösi oman Google-kalenterin, johon voit "tilata" kaikkien niiden ryhmien/joukkueiden treeniajat, joissa oman perheen lapsia luistelelee. Tällöin näkäet itse tarvittavat tiedot, mutta sinune ei kuitenkaan tarvitse katsoa omalle perheelle tarpeettomia harjoitustietoja. Kun olet luonut tunnukset ja painat alla olevia linkkejä ja painat jälleen oikealla alhaalla olevaa Google-linkkiä, ehdottaa kalenteri kyseisen harjoituskalenterin tilaamista.

Hakukenttään syöttämällä oman ryhmän nimen saa helposti listauksen tulevista harjoituksista, jonka pystyy myös kätevästi tulostamaan itselleen. Asetuksiin voi laittaa toiminnon, jolloin saa joka kerta sähköpostia tai tekstarin, kun kalenteriin tulle lisää merkintöjä tai jokin muuttuu.

Toivomme kaikkien seuraavan/tilaavan oman ryhmän lisäksi myös taitoluistelukalenterin, johon merkitään yhteiset tapahtumat ja kilpailut.

Kalenterin päivityksestä vastaa Sini Randelin sini.randelin(at)vg-62.fi.

LINKIT

Taitoluistelu

 

YKSINLUISTELUN LINKIT

ISU

Kilpa 1

Kilpa 2

Kehitys 1

Kehitys 2

Kehitys 3

T1

T2

T3

 

 

Seuran uusimmat