Jaosto tiedottaa -elokuu 2018
Julkaistu: 25.08.2018 00.00

Jaosto tiedottaa -elokuu 2018

JAOSTO TIEDOTTAA -elokuun kuulumiset

Luistelijoilla on syyskausi pyörähtänyt jo reippaasti käyntiin ja helteisen kesän jälkeen on ihana viilentyä jäähallissa.

Asiantuntevat vakiovalmentajamme tälle kaudelle ovat:

YKSINLUISTELU:

ISU, K1, K2, Keh1 Riitta Bakker

Keh 2, T1, T2, LUKO, AIKTEK Miia Kokko

Keh 3, T3 Jenny Hansen


MUODOSTELMALUISTELU:

Muodostelmakehitys MUKE

Sun City Starts

Pauliina Niemi + Karoliina Malkki

Tulokkaat

Sun City Sequins

Katriina Ylönen + Olivia Tuuna

Minorit

Sun City Sweets

Katriina Ylönen + Pauliina Niemi + Olivia Tuuna

Kansalliset Juniorit

Sun City Sound

Pauliina Niemi + Aliisa Wahlsten

SM-noviisit

Sun City Synchro

Essi Kivistö + 2. valmentajana Katriina Ylönen

SM-juniorit

Sun City Swing

Essi Kivistö + 2. valmentajana Pauliina Niemi

Kansalliset seniorit

Sun City Souls

Katriina Ylönen

Masters

Sun City Shake

Fanny Salo ja Aliisa Wahlsten

Jatkis

Aliisa Wahlsten

Heidän lisäksi meillä on joukko tunti-, oheis-, apu- ja spesialistivalmentajia.

Luistelukouluun ilmoittautuminen käynnissä:

https://www.vg-62.fi/taitoluistelu/uutiset/23667/ilmoittaudu-taitoluistelun-suosittuun-luistelukouluun

Vinkatkaa ystäväperheillenne ja kannustakaa kavereista mukaan mukavaan harrastukseen ;)

UUTTA kaudella 2018-19 on JATKIS- luistelukoulu, joka alkaa lauantaina 22.9.2018 ja jatkuu maaliskuuhun 2019 asti. Harjoitusaika on lauantaisin klo 11.50-12.40 Naantalin Kuparivuori-hallissa.

Jatkis-luistelukoulu on tarkoitettu perusluistelutaidot jo omaaville esimerkiksi viime kauden luistelukoululaisille tai kouluikäisille. Valmentajat voivat myös suositella luistelukoululaiselle siirtymistä Jatkisryhmään iän ja taitojen mukaan. Jatkiksella harjoitellaan joka toinen kerta yksinluistelun alkeita ja joka toinen kerta muodostelmaluistelun alkeita. Ilmoittautuminen: https://www.vg-62.fi/taitoluistelu/joukkueet/3293/lomakkeet/1359/5c9db11d-717a-45b6-b777-3100edd2b5f4

Lisäksi AIKUISTEN TEKNIIKKA -ryhmä aloittaa harjoittelun 23.9.2018 Miia Kokon johdolla. Ryhmä kokoontuu sunnuntaisin 17.45-18.45 Kuparivuori-hallissa. Ilmoittautuminen: https://www.vg-62.fi/taitoluistelu/joukkueet/3683/uutiset/23774/aikuisten-tekniikka-ryhma

Jaostossa käsiteltiin edellä olevien lisäksi mm. valmentajien palkkausasioita, yksittäisiin luistelijoihin liittyviä asioita sekä jaoston tulevaa toimintaa.

Lisäksi sovittiin, että tehdään muodostelmaluistelun ja yksinluistelun kisakalenteri nettiin. (kisapvm:t ja linkki tuloksista). Käytiin läpi myös syksyn muut päivämäärät. Ne julkaistaan seuraavassa tiedotteessa.

Käytiin käpi LoSuTan kuulumiset, joista jaoston LoSuTa vastaava Hanna Rantasalo kertoi meille. Marraskuun LoSuta palaveri tullaan järjestämään Naantalissa.

Aamujäät

Vakiovuorojen alettua (molemmat hallit auki Naantalissa) taitoluistelun to aamujäistä päätettiin, että käyttäjiltä ei peritä maksua. Jäätä voivat käyttää Isu, K1, K2 ja SM-joukkueiden luistelijat sekä muut urheiluakatemiaan kuuluvissa oppilaitoksissa (urheilupainoitteiset luokat) opiskelevat VG-62 Taitoluistelun luistelijat.

SM-kisatiimi on jo kokoontunut useaan otteeseen ja seuraava kokous on 19.9.2018.

LOPPI-ICE 5.1.2019 kisatiimiä ollaan myös kasaamassa. Pyydämme ilmiantamaan innokkaita tekijöitä tai itsesi!

Vielä loppuun tärkeitä terveisiä seuran hallitukselta kaikille!

Uusien liikennejärjestelyjen vuoksi Kuparivuorella huomioliivin käytöstä pitää nykyisessä tilanteessa ehdottomasti pitää kiinni ja tien ylittämistä esim. verryttelyssä tulee välttää.

Jos tie on pakko ylittää, esim. kuljettaessa tanssiin tai muihin oheisiin, niin valmentaja ohjeistaa joukkueen ensin. Huomioliivin käyttöpakko on siis ehdoton! Seura velvoittaa vanhemmat ohjeistamaan lapsensa liivin käyttöön. Joukkueiden huoltotiimit huolehtivat, että kaikilta luistelijoilla on keltainen liivi. Valmentajat käyvät läpi sallitut verryttelyalueet joukkueidensa kanssa. Lisäksi joukkueiden huoltotiimit ja YL valmentajat pohtivat nuorempien luistelijoiden siirtymät, jos tie tulee ylittää.

Turvallisia harjoituksia kaikille ja ollaan varovaisia!

Jaoston seuraava kokous ma 3.9.2018 klo 17:30 VG toimistolla.

Hallituksen kokouspäivät 13.9., 18.10, 15.11. syyskokous ja 13.12.2018.

Seuran uusimmat