Tähtiseura
Julkaistu: 10.10.2018 00.00

Tähtiseura


“Suomalainen urheilu loistaa tähtiseurassa.”

VG-62 Taitoluistelujaosto kuuluu Olympiakomitean Tähtiseuroihin ja Olympiakomitean Tähtiseurapäivien yhteydessä VG-62 Taitoluistelu sai myös oman uuden Tähtiseuratunnuksensa jäähallin seinään laitettavaksi.

Tähtimerkki on Olympiakomitean ja lajiliiton myöntämä tunnus urheiluseuralle, joka täyttää määritetyt laatutekijät kohderyhmänsä osalta. Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen laatuohjelma, joka kehittää ja tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa.

Tähtimerkin saaneet seurat muodostavat Tähtikuvion, joka loistaa kirkkaampana kuin tähdet yksinään. Tähtikuviossa jokainen voi urheilla ja liikkua omalla tasollaan ja kohti omia tavoitteitaan yhä suuremman taustatuen avulla. Tähtimerkki on myös lupaus laadusta nykyisille ja uusille jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille.

Tehdään siis yhdessä kelta-mustalla sydämellä laadukasta seuratyötä jatkossakin!

Alla kuvassa: Taitoluistelun Losutan alueen tunnuksen saajat tunnusten jakotilaisuudesta: Salpa (plsta Päivi Sorrola) ja VG-62 (plsta Nina Ahonen) Kuvasta puuttuu Kaari, joka noutanut tunnuksensa toisena ajankohtana.



Seuran uusimmat