Jaosto tiedottaa -joulukuu 2018
Julkaistu: 21.12.2018 00.00

Jaosto tiedottaa -joulukuu 2018

Joulu on jo ovella ja viime maanantaina nähtiin taas ihastuttavia esityksiä Joululuistelussa. Joulupukkikin oli jo päässyt paikalle Korvatunturilta asti, kuinka kilttejä olemmekaan olleet!

Viime jaoston kokouksessa vieraili hallituksen nykyinen varapj. ja tuleva pj. Markku Mäkilä kertoen talousjärjestelmän tämän hetken muutostilanteesta sekä tulevasta halliremontista, joka saattaa mahdollisesti viivästyttää ensi kauden alkua. Halliremontin yhteydessä saadaan kaksi uutta pukukoppia ja turvallisuutta lisää, kun jäänhoitokone ei enää ajele käyttäjien joukossa pihalla.

Hallituksen syyskokouksessa taitoluistelujaoston edustajaksi erovuoroisen Pia Heikkilän tilalle valittiin Sanna Nyberg yksinluistelun puolelta. Tiina Koivula muodostelmapuolelta jatkaa myös hallituksessa. Taitoluistelujaosto kiittää Piiaa hallitustyöskentelystä!

Luistelukoulu jatkuu heti vuoden vaihteen jälkeen ja sen markkinointina pyydetään jokaisen viestittävän eteenpäin ystäville ja tuttaville:

  • VG-62 Taitoluistelun kevään Hippo-luistelukoulu alkaa 7.1.2019. Harjoitusajat ovat maanantaisin klo 18.00-18.45 Aurinkoareenalla ja lauantaisin klo 11.50-12.40 Kuparivuori-hallissa.
  • Kaksi ensimmäistä kokeilukertaa maksutta.
  • Luistelukouluun voi osallistua kerran viikossa, jolloin valitaan maanantain tai lauantain ryhmä. Harrastaa voi myös kaksi kertaa viikossa, kummassakin ryhmässä. Kouluun voi osallistua jo 3-vuotiaasta alkaen.
  • VG-62 Taitoluistelun Hippo-luistelukoulun kevään kausimaksut
  • 1 kertaa viikossa harrastavalle (ma tai la) 40 €
  • 2 kertaa viikossa harrastavalle (ma ja la) 80 €
  • Hintaan sisältyy ohjauksen lisäksi Suomen Taitoluisteluliiton edellyttämä luistelukoululisenssi, joka hankitaan jokaiselle luistelijalle seuran toimesta.
  • Ilmoittautuminen: vg-62.fi /taitoluistelu
  • Lisätietoja: luistelukoulu@vg-62.fi
  • Hippo-klubilaiset saavat 5 euron alennuksen maksusta!
  • Alennuksen saa kun antaa Hippoklubikortin numeron ilmoittautumisen yhteydessä.
  • VG-62 TAITOLUISTELU TARJOAA EXTRAEDUN:

Tarjoamme kaikille kevään luistelukoululaisille (+ 1 aikuinen) yhden päivän lipun muodostelmaluistelun SM-kilpailuihin 2.-3.3.2019. Lipun saavat myös kaikki syksyllä 2018 luistelukoulun aloittaneet ja keväällä luistelukouluanjatkavat luistelijat (+ 1 aikuinen). Lisätietoja kisoista: muodostelmaluistelunsm2019.fi

  • VG-62 TAITOLUISTELUN VARUSTELAINAAMO PALVELEE MYÖS KEVÄÄLLÄ!

Kisatiimien kuulumisia:

Vuosi starttaa vauhdikkaasti muodostelman Loppi-Ice -kutsukisoillamme tuoden Gatorade Centeriin yli 1300 luistelijaa. Tehdään yhdessä näistä taas upeat kisat :)

SM-kisojen valmistelut ovat myös aktiivisesti käynnissä. Vieraile kisojen sivustolla http://muodostelmaluistelunsm2019.fi ja käy tykkäämässä myös Instassa ja FBssä! SM-kisojen lipunmyynti all event- lippujen osalta on auennut. HUOM! Jokainen VG-62 taitoluistelujaoston luistelija (paitsi kisaavat joukkueet) tulevat saamaan vapaalipun katsomoon B. SM-kisoihin tulemme tarvitsemaan myös paljon talkooväkeä kahtena päivänä niin yksinluistelusta kuin muodostelmaluistelusta. Talkoolistat aukeavat Loppi-Ice kisojen jälkeen mahdollisimman pian.

Jaoston seuraava kokous on 18.1.2019.

Kiitos kaikille kuluneesta vuodesta ja

Onnea ja Menestystä Uuteen Vuoteen 2019!

t: Taitoluistelujaosto

Seuran uusimmat