Jaosto tiedottaa -helmikuu 2019
Julkaistu: 05.03.2019 00.00

Jaosto tiedottaa -helmikuu 2019

Helmikuu meni vauhdilla, kisoja on ollut miltei joka viikonloppu sekä muodostelman että yksinluistelun puolella. Kilpailukauden huipentumat ajoittuvat juuri helmi-maaliskuulle ja pitää meitä kaikkia kiireisinä. Täten helmikuun tiedotekin ilmestyi näin maaliskuun alussa heti muodostelman SM-kisojen jälkeen.

ISO KIITOS kaikille SM-kisa talkoolaisille; meitä oli kumpanakin päivänä häärimässä noin 140 talkoolaista! Ilman kaikkia teitä emme olisi pystyneet näin valtavia kisoja järjestämään! Kiitos kuuluu siis teille ja koko kisatiimille. Valtakunnallinen huomio kisoja kohtaan oli suuri ja VG-62, eli me kaikki, saimme kiittelyjä eri tahoilta mm. taitoluisteluliitolta. Yhdessä saamme paljon aikaan!

Seuraava yhteinen ponnistus on kevätnäytöksemme 24.3.2019 klo 13-15 Gatorade Centerissä, jolloin pääsemme mukaan aikakoneen matkaan. Kaikki luistelijat ja joukkueet esiintyvät näytöksessä eli kannattaa kutsua mummit, kummit ja tuttavat paikalle katsomaan upeita luisteluesityksiä! Liput ovelta 10€ hintaan aikuiset, lapset alle 14-vuotiaat 5€ ja alle 7-vuotiaat ilmaiseksi. Sisäänkäynti lipunmyynnin ovesta. Väliajalla hallin kioskit palvelevat. TERVETULOA!

Kauden päättäjäiset pidetään 1.4.2019 pidetään klo 18-20 Urheilutalolla. Kiertopalkinnot tulee palauttaa NYT HETI valmentajan/jojon kautta ML/Fiikka Forsmanille ja YL/Sanna Nybergille. Päättäjäisissä palkitaan kaudella menestyneitä ja osallistuneita. Tarjoilu. Kaikki mukaan, TERVETULOA!

VG-62 seuran jäälajien jäänjaon perusteet ovat aiemmin puhututtaneet ja nyt niiden linjaus on kaikille luettavissa seuran nettisivujen materiaalipankissa: https://www.vg-62.fi/materiaalipankki.

Uutta kautta on jo suunniteltu ja kevät jäät on varattu pääosin Gatorade Centeristä. Kuparivuoren hallin viimeinen aukiolopäivä on 24.3 ja Aurinkoareenan viimeinen aukiolopäivä on 31.3. Kevään tauko muodostelmaluistelun puolella ajoittuu ajalle11.-22.4.2019. Yksinluistelussa taukoa pidetään 1.-14.4.2019.

Muodostelmaluistelun testi- ja kokeilujäät ovat ilmoitettu https://www.vg-62.fi/uutiset/27381/haluaisitko-sin... ja yksinluisteluun otetaan mys mukaan uusia harrastajia! Päävalmentajamme Riitta Bakker (yksinluistelu) ja Essi Kivistö (muodostelmaluistelu) antavat mielellään lisää tietoa.

Jaoston seuraava kokous on 7.3.2019 VG:n toimistolla.

Seuran uusimmat