Muodostelman START-ryhmän kevätjäät alkaa!
Julkaistu: 24.03.2019 00.00

Muodostelman START-ryhmän kevätjäät alkaa!

Muodostelman kehitysryhmän kevätjäät luistellaan viikoilla 14-22 Gatorade Centerissä Turussa (vko 16 on vapaa). Mukaan voivat ilmoittautua kaikki halukkaat luistelukoululaiset ja START-ryhmän luistelijat!

Voit valita, haluatko käydä harjoituksissa yhden vai kaksi kertaa viikossa. Kevätjäät ei sido mihinkään ja syksyllä voit päättää haluatko jatkaa harrastusta vai et. Hinta on 60 e / 1x vko ja 90 e / 2x vko. Yhden kerran kävijät voivat valita kumpaan viikon harjoituksista osallistuvat.

Harjoitusajat löydät harjoituskalenterista ja kaikkien joukkueiden harjoituskalenterilistan täältä. Voit lisätä harjoituskalenterin omaan googlekalenteriisi näpäyttämällä kalenterin oikeassa alakulmassa olevaa plussaa.

Muokkataidon kevätjäille pääset ilmoittautumaan täältä.

START-kehitysryhmä harjoittelee kevätjäillä yhtä aikaa tulokasjoukkueen kanssa. Muodostelman kehitysryhmästä eteneminen tulokkaisiin on mahdollista ja tehdään joustavasti heti luistelijan oman kiinnostuksen ja taitojen mukaan. Jos haluat muodostelmaluisteluun mukaan, mutta vasta syksyllä seuraa nettisivuja www.vg-62.fi, ilmoittautuminen alkaa elokuun alussa! Muokkataidon kausi 2019-2020 alkaa syyskuussa 2019.

Lisätiedot tarvittaessa muodostelmaluistelun päävalmentajalta: essi.kivisto@vg-62.fi.

Seuran uusimmat