VG-62 TAITOLUISTELUN HIPPO-LUISTELUKOULUN VARUSTELAINAAMO KAUDELLE 2017-2018!
29.8.2017 16:25 Uutiset / Taitoluistelujaosto

SAAMMEKO ESITELLÄ! VG-62 TAITOLUISTELUN HIPPO-LUISTELUKOULUN VARUSTELAINAAMO KAUDELLE 2017-2018!

Meillä VG-62 Taitoluistelussa on ensisijaisen tärkeää antaa kaikille taitoluistelusta haaveileville tai sitä jo harrastaville mahdollisuus kokea jään kosketus, vauhdin hurma ja onnistumisen ilo!

Siksi olemme tällä kaudella aloittaneet hankeen, jossa madalletaan kynnystä taitoluisteluharrastamisen aloittamiseen. Hankkeen tarkoituksena on myös tukea jo lajia harrastavia lapsia ja nuoria.

Hanke kohdentuu harraste- ja perheliikunnan tukemiseen ja se keskittyy luomaan uusia toimintamalleja, joilla kuka tahansa lajista kiinnostunut, pääsee helposti tutustumaan ohjattuun luisteluharrastukseen, oikeilla välineillä ja koulutettujen valmentajien ohjauksessa.

Hankkeeseen on saatu seuratukea Opetus- ja kulttuuriministeriöltä.

Hankkeen ensimmäisessä vaiheessa toteutamme Hippo-luistelukoulun Varustelainaamon, josta luistelukoululaisille löytyy laadukkaat välineet lainaksi, siinä tapauksessa että omia välineitä ei ole.

Varustelainaamo toimii Aurinkoareenan tiloissa ja sieltä löytyy seuraavat välineet:

15 paria Risport- ja Riedell -taitoluistimia (eri kokoja)

Luistinten suojat

15 kpl luistelukypäriä

Yhteistyökummppaneina Varustelainaamossa toimivat Lucky Skate http://www.luckyskate.fi/ ja Sport Service http://www.sportservice.fi/

Nähdään hallilla!

Lisätietoja Varustelainaamosta antaa VG-62 Taitoluistelun varustevastaava Mia Ruusumo puh. 0500 829 029 / mia.ruusumo@topper.fi ja Hippo-luistelukoulun vastuuvalmentaja Aliisa Wahlstén puh 050 573 1779 / wahlsten.aliisa@gmail.com   
Lisää uutisia
VG-62
«  Kesäkuu   »
Kategoriat