Jenny Laaksonen 1928 - 2017
12.9.2017 13:53 Uutiset / Taitoluistelujaosto

Jenny Laaksonen 1928 - 2017

VG-62 Ry sai suruviestin 22.8.2017; taitoluistelujaoston ensimmäinen puheenjohtaja Jenny Laaksonen oli menehtynyt täysin yllättäen.

Taitoluisteluväki muistaa Jennyn iloisena ja energisenä Grand Old Ladynä, joka aktiivisena seurasi tapahtumia niin jäähallilla kuin hallin ulkopuolella. Jenny Laaksonen toimi jaoston puheenjohtajana ja varapuheenjohtajana yhteensä kahdenkymmenen vuoden ajan vuodesta 1975 alkaen eli jaoston perustamisesta lähtien. Sitoutuminen seuratoimintaan oli vähintäänkin sataprosenttista. Oman työuran lisäksi Jenny johti taitoluistelutoimintaa, jossa kaikki lajiin liittyvät kuviot oli opeteltava alusta lähtien. Tämän lisäksi hän myös itse ohjasi pieniä luistelijoiden alkuja. Jennyn jälkiä taitoluistelumaailmassa ovat seuranneet tytär Ritva ja tyttärentyttäret Anna ja Eeva.

Suomen Taitoluisteluliitto myönsi Jennylle kultaisen ansiomerkin järjestöllisistä ansioista vuonna 2005, kun taitoluistelujaosto täytti 30 vuotta. VG-62:n hallitus nimesi keväällä 2017 Jennyn VG-62:n kunniajäseneksi nro 3. Jennyn oma urheilu-ura alkoi kotikaupungissa Viipurissa ja jatkui aivan viime päiviin asti. Stepperi ja jumppakuminauhat olivat ahkerassa käytössä ja mm. kauppamatkat taittuivat jalkaisin. Tulevaisuus näytti valoisalta ja Jenny oli alkanut jo suunnitella 90-vuotisjuhlia. Sen vuoksi suru-uutinen yllätti ja järkytti. Kolme luistelevaa sukupolvea väheni kahteen sukupolveen.

VG-62 ottaa osaa Jennyn omaisten suruun!


   
Lisää uutisia
VG-62
«  Kesäkuu   »
Kategoriat