Pelaa Veikkauspelisi seuran nettisivujen kautta!
SeuraJulkaistu: 24.06.2010 00.00

Pelaa Veikkauspelisi seuran nettisivujen kautta!

Hyvä seuramme ja urheilun ystävä,

Seuramme on mukana SLU:n Hyvä Seura-hankkeen ja Veikkauksen yhdessä kehittämässä toimintamallissa, joka on osa seuratoiminnan auttamiseen tähtäävää yhteistyötä. Toimintamalli antaa monille suomalaisille seuroille mahdollisuuden kumppanuuteen, josta on seuralle välitöntä hyötyä ja samalla edistämme yhdessä vastuullista pelaamista ja kehitämme palveluja urheilun ystäville.

Kun rekisteröidyt Veikkauksen asiakkaaksi ja pelaat pelisi seuramme nettisivujen kautta, tuet seuramme toimintaa ja samalla voit seurata, mitä ajankohtaista seurassamme tapahtuu.

Pienillä panoksilla suuria tunteita

Kisailu, kilvoittelu, leikkimieli ja haaveilu ovat osa urheilua ja liikuntaa sekä osa ihmisen perusluonnetta. Veikkauspelitkin ovat tapa kilvoitella ja antavat meille mahdollisuuden haaveiluun. Veikkauspelaaminen on parhaimmillaan hauskaa ajanvietettä ja tuo lisää jännitystä urheilun seuraamiseen. Pienillä panoksilla saa rahapeleistä irti suuremman ilon.

Pelaamisella on säädetty ikärajat (18 vuotta).

Lue lisää vastuullisesta pelaamisesta!

Hyvässä Seurassa suomalainen voittaa aina!

Terveisin,

Marja Kytönen
toiminnanjohtaja

PS. Lisätietoja Hyvä Seura -hankkeesta ja verkkokumppanuudesta SLU:n yhteyshenkilöltä: Timo Simonen, (etunimi.sukunimi@slu.fi) tai 040 556 6260.

Näin voit pelata veikkauspelisi seuramme nettisivuilta:

Jos olet jo Veikkauksen nettiasiakas (olet avannut pelitilin): Voit pelata seuramme sivuston kautta omilla tunnuksillasi Tue seuraasi -linkistä.

Jos et ole Veikkauksen nettiasiakas: Avaamalla pelitilin pääset asiakkaaksi ja voit jatkossa pelata myös netin ja seuramme sivuston kautta. Linkki Veikkaukseen löytyy seuran ja jaostojen pääsivuilta oikeasta yläreunasta Tue seuraasi -linkistä.