Vg-62 Historiikin työstäminen aluillaan!
SeuraJulkaistu: 23.09.2010 00.00

Vg-62 Historiikin työstäminen aluillaan!

Vuosi 1962 muistetaan historiankirjoissa vuotena, jolloin tasavallan presidentti Urho Kekkonen aloitti toisen virkakautensa, ensimmäinen The Beatles-äänitys julkaistiin, Jim Carrey syntyi ja Pohjoismainen merirosvoradio Radio Nord lopetettiin. Saman vuoden helmikuun ensimmäisenä päivänä näki päivänvalon myös naantalilainen urheiluseura VG-62.

On sanomattakin selvää, että 50-vuotisjuhlavuosi on vääjäämättä lähestymässä ja tämä on pantu merkille myös toimiston uumenissa Tuulensuunkadulla. VG-62 on aloittanut projektin 50v-historiikki, joka on määrä julkaista juhlavuonna 2012. Seura on neuvotellut sopimuksen naantalilaisen kirjoittajan Anne Pentin kanssa ja yhteistyö alkuvalmisteluissa on sujunut mainiosti. Seuran johto on ollut todella tyytyväinen Pentin tähänastiseen sitoutumiseen ja odottaa innolla tulevaa.

Seuran aiemmat sukupolvet ovat kiitettävästi huolehtineet VG:n varhaisvuosista kertovia lehtileikkeitä talteen, mutta kaikkia tarinoita ei varmastikaan ole ikuistettu lehtiin vaan ne ovat toivottavasti säilyneet Teidän mielissänne. Jos Sinulla on mielestäsi annettavaa tälle historiikille, niin olemme enemmän kuin kiitollisia jakaessanne tietonne/muistelonne/ajatuksenne kanssamme sähköpostiosoitteeseen historiikki@vg-62.fi  Älä suotta ujostele, vaan ota rohkeasti yhteyttä!

Kiitollisuudella,

Lauri Lavonen