Muodostelmaluistelun kehitysryhmän kausi alkaa
8.8.2018 16:56 Uutiset / Sun City Start - Muodostelmakehitys

Muodostelman kehitysryhmän, Sun City Startin, kausi alkaa!

Muodostelman kehitysryhmän, Sun City Startin, kausi alkaa jo viikolla 33! Ensimmäiset harjoitukset ovat la 18.8. klo 11 - 12 Aurinkoareenalla.
Harjoitukset ovat syyskuun puoliväliin asti kerran viikossa aina lauantaisin klo 11-12 Aurinkoareenalla. Viikosta 38 alkaen harjoituksia on kaksi kertaa viikossa, maanantaisin klo 18-18.45 Aurinkoareenalla ja lauantaisin 10.30-11.30 Aurinkoareenalla ja voit valita haluatko käydä kerran vai kaksi viikossa. Oheisharjoitukset järjestetään jäiden yhteydessä ja niistä tiedotetaan kun tilat ovat selvinneet.

Vaikka kausi on pidempi kuin aiemmin, hinta on vanha: 1x vko 150e ja 2x vko 300e. Vakuutuksellisen luistelukoululisenssin ja jään lisäksi hintaan kuuluvat oheisharjoitukset, jotka järjestetään jäiden yhteydessä. Tietoa kausimaksuista löydät täältä.

Muodostelman kehitysryhmään voi siirtyä luistelukoulusta tai tulla vaikka aiempaa taitoluistelutaustaa ei olisikaan. Tervetuloa kokeilemaan!

Lisätietoja muodostelmaluistelun päävalmentajalta Essi Kivistöltä (essi.kivisto(a)vg-62.fi).

Luistelukoulukoululisenssit hoidetaan keskitetysti seuran puolesta Suomen Taitoluisteluliiton lisenssijärjestelmän kautta.

Ilmoittaudu mukaan TÄÄLLÄ!


   
Lisää uutisia
VG-62
«  Maaliskuu   »
Kategoriat