Ilmoittaudu taitoluistelun suosittuun luistelukouluun!
20.8.2018 14:03 Uutiset / Luistelukoulu

Ilmoittautuminen suosittuun taitoluistelun luistelukouluun on alkanut!

Iloinen luistelukoulukausi aloitetaan maanantaina 17.9.2018 ja jatkuu maaliskuuhun 2019 asti. Voit valita osallistutko maanantain vai lauantain ryhmään tai molempina päivinä. Harjoitusajat ovat maanantaisin klo 18.00-18.45 Aurinkoareenalla ja lauantaisin klo 11.50-12.40 Kuparivuori-hallissa.

Luistelukoulussa opetellaan yhdessä luistelun alkeita ja samalla leikitään ja pidetään hauskaa! Harjoittelu tapahtuu aina koulutettujen valmentajien ja ohjaajien valvonnassa. Luistelukoulu antaa hyvät taidot jatkaa luisteluharrastusta muodostelma- tai yksinluistelun parissa. Kouluun voi osallistua jo 3-vuotiaasta alkaen. Ilmoittautuminen luistelukouluun tapahtuu sähköisellä ilmoittautumislomakkeella, josta löydät myös tarkemmat tiedot.

UUTTA kaudella 2018-19 on JATKIS- luistelukoulu, joka alkaa lauantaina 22.9.2018 ja jatkuu maaliskuuhun 2019 asti. Harjoitusaika on lauantaisin klo 11.50-12.40 Naantalin Kuparivuori-hallissa. Lisäksi Jatkislaisella on mahdollisuus lisäharjoituskertaan maanantaisin alkaen 24.9.2018

Jatkis-luistelukoulu on tarkoitettu perusluistelutaidot jo omaaville esimerkiksi viime kauden luistelukoululaisille tai kouluikäisille. Valmentajat voivat myös suositella luistelukoululaiselle siirtymistä Jatkisryhmään iän ja taitojen mukaan. Jatkiksella harjoitellaan joka toinen kerta yksinluistelun alkeita ja joka toinen kerta muodostelmaluistelun alkeita. Ilmoittautuminen luistelukouluun tapahtuu sähköisellä ilmoittautumislomakkeella.

Luistelukouluvastaavana toimii päätoiminen valmentajamme Miia Kokko luistelukoulu@vg-62.fi

Jatkis-ryhmän vastaavana toimii Aliisa Wahlsten luistelukoulu@vg-62.fi.

VG-62 Taitoluistelu tarjoaa mahdollisuuden luistimien ja kypärien lainaamiseen. Varustelainaamo toimii Aurinkoareenalla! Varustelainaamon toimintaan VG-62 Taitoluistelu on saanut Opetus- ja kulttuuriministeriön jakamaa seuratukea.

Hippoluistelukoulumainos

Jatkis-luistelukoulumainos


   
Lisää uutisia
VG-62
«  Elokuu   »
Kategoriat