B-nuorille upeasti SM-pronssia!
Julkaistu: 25.03.2019 00.00

B-nuorille upeasti SM-pronssia!

Seuran ringeten BSM-joukkueen kausi sai huikean päätöksen, kun SM-sarjan pronssiottelussa kaatui ennakkosuosikki Helsinki Ringette maalein 9-6! Joukkueen kauteen mahtui monenlaisia hetkiä ja käänteitä eikä tämä voitettu pronssimitali tullut todellakaan helpoimman kautta.

Ryhmän tavoitteena oli päästä ylempään loppusarjaan ja tämä tavoite toteutui suunnitellusti, mutta yhtään ennakkoon vahvempaa joukkuetta ei alkusarjassa onnistuttu voittamaan. Ylemmän loppusarjan avauspelissä kaatui hieman yllättäen Lahti Ringette ja tästä saatu itseluottamus alkoi kantaa joukkuetta käsittämättömällä tavalla. Kevääseen mahtuivat voitot mestarisuosikki Hyvinkäästä sekä kaksi voittoa Järvenpään Haukoista, joista toinen sarjan viimeisessä pelissä, ilman maalivahtia ja viimeisen minuutin voittomaalilla. Mitalipeleihin tarvittiin vielä sopivasti ristiin pelaamista ja sitähän tuli. Mitalipeleihin mentiin lopulta yhden pisteen erolla Lahti Ringetteen.

Välierissä vastaan asettui tuleva Suomen mestari Tampereen Ilves, joka marssi vastaansanomattomasti mustakeltaisten yli. Hieman yllättäen pronssipelissä vastaan asettui Helsinki, jonka kaataminen ei meidän joukkueelta ollut vielä koskaan onnistunut. Sensaatiomainen voitto alkoi rakentua jo heti ottelun alussa, kun pääsimme iskemään johtomaalin ja tällaista avausta ei vastustaja ollut ehkä ottanut huomioon. Joukkue selvitti loistavasti kolme peräkkäistä kahden pelaajan alivoimaa ja iski lopulta kaksi todellista pukukoppimaalia ennen pitkää erätaukoa. Tämän jälkeen joukkue ei johtoasemastaan luopunut, vaan vahvalla peruspelillä ja jokaisen pelaajan periksi antamattomuudella pidettiin vaarallinen vastustaja pois maalipaikoilta ja summerin soitua juhlat olivat valmiit alkamaan. Lämmin kiitos jokaiselle joukkueen mukana olleelle pelaajalle, valmentajille sekä huoltajille, vanhemmille ja joukkueen yhteistyökumppaneille.

Sami Pere
VG-62 Ringette B
joukkueenjohtaja





Seuran uusimmat