Ilmoittautumiset avattu jääkiekon luistelu- ja leijonakiekkokouluun
Julkaistu: 18.05.2020 00.00

Ilmoittautumiset avattu jääkiekon luistelu- ja leijonakiekkokouluun

Kaudella 2020 - 2021 perheen pienimmille on tarjolla kolme eri vaihtoehtoa.


PERHELUISTELU on uusi toimintamuoto, joka järjestetään yhteistyössä ringettejaoston kanssa. Perheluistelu on tarkoitettu luistelua opetteleville lapsille, ei taitovaatimuksia. Perheluistelussa lapsella on oma aikuinen mukana, joka voi olla äiti, isä, kummivanhempi, naapuri tms. Harjoitukset ovat sunnuntaisin Aurinkoareenalla. Aika vahvistetaan myöhemmin.

Tarvittavat varusteet: ristikollinen kypärä, kaulasuojus ja luistimet. Kypäräpakko koskee myös aikuisia. Osallistumismaksu on 45 €/lapsi. Hintaan sisältyy jää, ohjaus, pelipassi ja vakuutus lapselle. Vanhemmille ei erillistä osallistumismaksua.

Huom! Vanhempia ei vakuuteta seuran puolesta. Tarkista oma vakuutusturvasi.

Perheluistelu on saanut opetus- ja kulttuuriministeriöltä seuratukea.

Perheluistelun ilmoittautuminen avataan myöhemmin.

JÄÄKIEKON LUISTELUKOULU on tarkoitettu lapsille, joille jää on jo tuttu elementti. Ikäsuositus 4 - 6 v. Luistelukoulu harjoittelee maanantaisin Aurinkoareenalla klo 17:05 - 17:50. Luistelukouluun kuuluu myös liikkariharjoitukset. Liikkarin harjoituspäivä vahvistetaan myöhemmin.

Tarvittavat varusteet: ristikollinen kypärä, kaulasuojus, luistimet sekä jääkiekko- tai viiltosuojahanskat. Osallistumismaksu 90 €/lapsi. Hintaan sisältyy jää- ja liikkariharjoitukset, vakuutuksellinen pelipassi ja paita.

Liikkari järjestetään yhteistyössä ringettejaoston kanssa ja siihen on saatu seuratukea opetus- ja kulttuuriministeriöltä.

Ilmoittaudu mukaan LUISTELUKOULUUN

LEIJONAKIEKKOKOULU on tarkoitettu lapsille, jotka ovat käyneet luistelukoulua tai joilla on riittävä luistelutaito mailan ja kiekon käsittelyyn. Ikäsuositus 5 - 7 v. Leijonakiekkokoulu harjoittelee 1 - 2 kertaa viikossa, joista toinen harjoituskerta on maanantaisin Aurinkoareenalla klo 17:05 - 17:50 ja toinen on vaihtuvaan aikaan viikonloppuisin.

Tarvittavat varusteet: täydellinen jääkiekkovarustus. Jääkiekkojaostolla on muutama kiekkokoululaisen varustekassi, jota on mahdollista lainata kokeilua varten. Tiedustelut valmennuspäällikkö Tom Koivistolta p. 044 449 6262 tai tom.koivisto(a)vg-62.fi.

Osallistumismaksu 90 €/lapsi. Hintaan sisältyy jääharjoitukset, vakuutuksellinen pelipassi ja paita.

Ilmoittaudu mukaan LEIJONAKIEKKOKOULUUN