Unikie Oy ja VG-62 jääkiekkojaosto yhteistyöhön kaudeksi 2020-2021!
Julkaistu: 08.09.2020 00.00

Unikie Oy ja VG-62 jääkiekkojaosto yhteistyöhön kaudeksi 2020-2021!

Ohjelmistokehitysyritys Unikie ja VG-62:n jääkiekkojaosto Naantalista ovat sopineet yhteistyöstä kaudella 2020-2021. Kovaa kansainvälistä kasvua tekevä Unikie haluaa olla mukana tukemassa nuoria tulevaisuuden tekijöitä. VG-62 tarjoaa nuorille jääkiekkoilijanaluille laadukasta toimintaa ja hyvän kasvatuksellisen ympäristön, mikä sopii loistavasti Unikien arvomaailmaan.

Koronan aiheuttaessa isoja haasteita urheiluseuroille, on sponsorointituen arvo entistä merkittävämpi seuratoiminnan kannalta. Unikie on toistaiseksi itse pystynyt taklaamaan isoimmat eteen tulleet haasteet, joten yhteistyötä jatketaan mielellään.

”Nuorissa on tulevaisuus. Haluamme olla tukemassa tärkeää seuratyötä ja osaltamme mahdollistaa nuorten tekemisen palon ja kehittymisen hyvässä toimintaympäristössä erityisesti näinä haasteellisina aikoina. Tavoitteellinen harrastustoiminta kasvattaa vastuullisia, oikeudenmukaisia ja toisia ihmisiä kunnioittavia tiimipelaajia, joilla on tulevaisuuden avaimet käsissään myös pelikenttien ulkopuolella”, sanoo Unikien toimitusjohtaja Esko Mertsalmi.

Unikie on uuden ajan ohjelmistokehitysyritys, joka tuo asiakkaiden avainhankkeisiin ainutlaatuisen sopimuskumppanuuden ja erityislahjakkaat ohjelmistokehityksen osaajat. Vaativia ohjelmistoratkaisuja kehitetään muun muassa autoteollisuuden, älykkäiden koneiden, teollisuus 4.0 ja telecomin tarpeisiin. Asiakkaita ovat mm. Sandvik, Nokia ja Valmet.

www.unikie.com

Sopimuksen allekirjoittivat Unikien Seppo Kolari ja VG-62 jääkiekosta Pasi Vepsä.