VG-62:n kesän 2021 kesätyöntekijät
SeuraJulkaistu: 17.06.2021 10.42

VG-62:n kesän 2021 kesätyöntekijät

VG-62:n nuorten palkkaamisen kesätöihin on mahdollistanut OP:n kesäduuni OP:n piikkiin ja opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämä kesätyöavustus.


Mette Grusander

Moikka!

Mun nimi on Mette Grusander ja olen ollut kesäloman kaksi ensimmäistä viikkoa VG-62:ssa kesätöissä. Ensimmäisellä viikolla olin Kuparivuoren kentällä ohjaamassa futisleiriä ja toisella viikolla olin mukana ohjaamassa pesiskoulua ja tekemässä toimistohommia VG-62 -toimistolla. Futisleirillä oli paljon kivoja ja ahkeria lapsia mukana, joten koko leiri oli todella kiva ja ikimuistoinen. Erityisesti leirin EM-kisat jäivät positiivisena muistona mieleen. :) Toisella viikolla olen päässyt myös auttamaan toimistohommissa esimerkiksi. päivittämään nettisivuja, tekemään diplomeja myös paljon muita kivoja juttuja. Olen ollut myös toisella viikolla mukana ohjaamassa pesiskoulua Suopellon kentällä. Pesiskoulussakin lapset ovat olleet todella kivoja ja myös jo todella hyviä pesiksen pelaajia, joten on ollut hauskaa ohjata heitä. VG-62:n kesätyö on ollut juuri sellainen, jota halusinkin eli olen päässyt tekemään töitä urheilun parissa, olemaan paljon ulkona ja ohjaamaan eri-ikäisiä lapsia ja nuoria.


Daniel Friman

Kesätyö alkoi viikon futisleirillä, joka oli arkipäivisin 9-14. Siellä sain opettaa nuoria jalkapalloilijoita ja ohjata niiden toimintaa. Sain myös sieltä joka päivä ruoan. Mielestäni futisleirillä ohjaajana oleminen oli ihan kivaa, koska sain olla koko päivän ulkona. Välillä kyllä olisi ollut kiva olla sisällä, koska aurinko paistoi eikä tuullut yhtään. Onneksi menimme keskiviikkona futisleiriläisten kanssa uimaan Nunnalahteen, jossa me ohjaajat vahdittiin heitä. Futisleirin jälkeen seuraavalla viikolla odotti toimistohommat. Toisella viikolla alkoi samaan aikaan ja loppui samaan aikaan kuin futisleirillä, mutta tehtävät olivat aivan erit. Työpäivät alkoivat yhdeksältä VG:n toimistolla, missä tehtiin toimistohommia melkein kahteentoista asti, jonka jälkeen oli pieni ruokatauko. Ruokatauon jälkeen menimme pesiskouluun ohjaajiksi. Siellä opetimme pallon heittoa ja muita pesäpalloon liittyviä asioita. Pesiskoulu päättyi aina kello kaksi. Kaksi kesätyöviikkoa kului nopeasti ja mielestäni kesätyö oli ihan kivaa, koska sain olla paljon ulkona ja kesätöissä oli myös kavereitakin.


Oliver Mikkola

Moi, minun nimeni on Oliver Mikkola. Minä olin kaksi ensimmäistä kesälomaviikkoa töissä VG-62:lla. Ensimmäisenä työviikkona me olimme ohjaamassa jalkapalloleiriä ja toisella viikolla me olimme ohjaamassa pesäpallokoulua ja toimistolla tekemässä kaikenlaista hommaa. Jalkapalloleirin ohjaaminen oli todella mukavaa, koska siellä oli mukavia lapsia ja myös muutkin ohjaajat oli mukavia. Parasta leirissä oli kun kuumimpana päivänä lapset alkoi leikkiä vesisotaa ja minä en myöskään selvinnyt siitä kastumatta. Toisella viikolla olen päässyt VG-62:n toimistolla tekemään toimistohommia ja pääsin toisella viikolla myös ohjaamaan pesäpallokoulua. Nämä kaksi viikkoa on ollut minulle todella mukavat ja tämä työ oli juuri sellaista mitä odotin.