SeuraJulkaistu: 14.01.2022 21.36

Hallituksen tiedote 14.1.2022 ja suunnitelma terveysturvallisesta toiminnasta

COVID-19-rajoituksia on tiukennettu entisestään. Lounais-Suomen aluehallintovirasto on jatkanut yleisötapahtumakieltoa sekä tilojen sulkua ajalle 16.1. – 28.1.2022. Lisäksi Naantalin kaupunki on sulkenut sisäliikuntatilat. Sisätilojen sulkeminen ei koske vuonna 2003 ja sitä myöhemmin syntyneiden ohjattua harrastustoimintaa.

Toimintamme jatkuu seuraavasti 16. – 28.1.2022:

-Vuonna 2003 ja sitä myöhemmin syntyneiden harrastustoiminta voi jatkua. Toiminnassa pitää huomioida terveysturvallisuus. Sekä ulkona että sisällä tapahtuvat harjoitukset, näytökset, kilpailut ja ottelut toteutetaan ilman yleisöä. Vain välttämättömät toimihenkilöt on sallittu. Pukutiloissa, käytävillä tai muissa vastaavissa tiloissa edellytetään kasvomaskin käyttöä ekaluokkalaisista lähtien.
-Vuonna 2002 ja sitä aikaisemmin syntyneiden sisäliikuntatiloissa tapahtuva harrastustoiminta on tauolla lukuun ottamatta ammattilaisurheilua, joksi meidän seurassa lasketaan ringeten edustusjoukkueen toiminta. Harjoituslupa on myös muodostelmaluistelujoukkue Sun City Swingillä, jonka STLL on nimennyt varalle kilpailuihin, joista valitaan Suomen edustaja junioreiden MM-kilpailuihin.

Toiminnassa on edelleen tärkeää muistaa seuraavat ohjeet:

  • tule harjoituksiin vain terveenä!
  • huolehdi hyvästä käsihygieniasta liikuntapaikalle tultaessa ja kotiin lähdettäessä.
  • muista turvavälit.
  • tiedota mahdollisesta COVID-19 -tartunnasta tai koronavirusinfektioon viittaavista oireista oman joukkueen tai ryhmän joukkueenjohtajaa ja vastuuvalmentajaa viipymättä.
  • mikäli sinut määrätään karanteeniin, noudata sitä.

Suunnitelma terveysturvallisesta toiminnasta 14.1.2022

Kiitos yhteistyöstä!