SeuraJulkaistu: 28.01.2022 18.26

Hallituksen tiedote 28.1.2022

COVID-19-rajoituksia on lievennetty. Lounais-Suomen aluehallintovirasto ei jatka tilojen sulkua, joten 29.1.2022 alkaen myös aikuiset pääsevät harjoittelemaan sisätiloissa. Myös yleisötapahtumien ja yleisten kokousten rajoituksia on lievennetty. Näin ollen sisäliikuntatilojen katsomot voidaan avata yleisölle. Henkilömäärä on vielä rajoitettu. Katsomotiloihin voidaan ottaa enintään 50 % siitä määrästä, joka on suurin sallittu määrä ko. tilaan. Henkilömäärärajoitukset ovat voimassa 29.1. – 15.2.2022. Ulkotiloissa järjestettävissä yleisötapahtumissa tai yleisissä kokouksissa ei ole henkilömäärärajoituksia.

Naantalin kaupunki edellyttää, että kaikki toimijat järjestävät harrastukset koronaturvallisesti ja harrastuksissa tulee noudattaa tartuntalain § 58 c yleisiä hygieniavaatimuksia.

Muistetaan siis

  • noudattaa hyvää käsi- ja yskimishygieniaa
  • huolehtia turvaväleistä
  • käyttää kasvomaskia pukutiloissa, käytävillä tai muissa vastaavissa tiloissa ja olosuhteissa, jossa ei pystytä pitämään turvavälejä. Kasvomaskin käyttöä suositellaan ekaluokkalaisista lähtien. Liikuntasuorituksen aikana kasvomaskia ei tarvitse pitää.

Toiminnassa on edelleen tärkeää muistaa seuraavat ohjeet:

  • tiedota mahdollisesta COVID-19 -tartunnasta tai koronavirusinfektioon viittaavista oireista oman joukkueen tai ryhmän joukkueenjohtajaa ja vastuuvalmentajaa viipymättä.
  • mikäli sinut määrätään karanteeniin, noudata sitä.


Naantalin kaupunki ohjeistaa näin, jos epäilet koronavirustartuntaa:

https://www.naantali.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalv...

Kiitos yhteistyöstä!