VG:n yhteistyösopimukset
SeuraJulkaistu: 23.05.2013 00.00

VG:n yhteistyösopimukset

VG-62:lla seurana on voimassa seuraavat yhteistyösopimukset:

      
K-Supermarket Ukko-Pekka. Kauppias Timo Könttä lahjoittaa 1 % plussaan oikeuttavista ostoista VG:lle. Tilitys tapahtuu kerran vuodessa pääseuran tilille. Käytä siis plussakorttia, kun asioit Ukko-Pekassa. Kauppiaan maksama tuki ei vaikuta omiin Plussaetuihisi. Omat etusi karttuvat kuten ennenkin.

Miten mukaan: Kirjaudu Oma K-Plussaan osoitteessa www.plussa.com ja syötä koodi SP0002 ja paina Tallenna-painiketta.

Vanhat paperilla toimitetut Plussakorttinumerot ovat edelleen voimassa, joten ilmoittautuminen koskee vain niitä, jotka eivät ole aikaisemmin ilmoittaneet Plussakortin numeroaan.

  
TOK-yhteistyö.
VG-62 valittiin uudeksi TOK-yhteistyöseuraksi vuoden 2013 alusta alkaen. TOK maksaa VG:lle 5 % lisäbonuksen asiakasomistajien bonusostoista. Lisäbonusjärjestelmä ei vaikuta omiin bonuksiin, vaan ne säilyvät ennallaan. Esteenä ei ole se että on ilmoittautunut jonkun muun seuran TOK-bonusjärjestelmään. Esim. jos lapsi harrastaa SB Naantalissa ja VG:ssä, voi vanhempi olla mukana molempien kautta TOK-seurabonusjärjestelmässä ja saa bonuksen molemmille seuroille.

Miten mukaan: Mene osoitteeseen www.tokseurabonus.fi ja ilmoittaudu mukaan. Sivustolta löydät muutakin tietoa seurabonuksesta.
Lisäbonus karttuu takautuvasti vuoden alusta lähtien.
      
Veikkaus.
Kun pelaat Veikkauksen pelisi VG:n nettisivujen kautta, kartutat myös seuran kassaa. Jokaisen jaoston ja pääseuran etusivulta oikeasta yläkulmasta löytyy Veikkauksen logolla varustettu linkki, jota kautta pääset pelaamaan viikoittaisen Lottosi. Veikkauksen pelit ovat tarkoitettu 18 vuotta täyttäneille.


Miten mukaan: mene osoitteeseen www.vg-62.fi ja mene Veikkauksen logolla varustetun linkin kautta pelaamaan verkkopelisi.
Jos sinulla on jo Veikkauksen verkkotunnukset, voit kirjautua samoilla tunnuksilla sisään. Jos sinulla ei ole vielä tunnuksia, niin voit luoda
ohjeiden mukaan, kun rekisteröidyt käyttäjäksi.
     
Sellofaani:
Asioimalla käyttö- ja sisustustarvikeliike Sellofaanissa, kartut joukkueen kassaa, kun ilmoitat maksaessa joukkueen, jossa lapsesi tai sinä itse
harrastatte. Normaaliostoista tuki on 10 % ostosummasta, yrityslahjoista 5 %.


Sellofaani löytyy vanhalta Karjatalouskoululta osoitteesta Emännänpolku 5, Naantali. Liikkeeseen voi tutustua myös osoitteessa
www.sellofaani.fi
      
Muista myös: Jaostojen varustetoimittajat ja niihin liittyvät sopimukset:

Jalkapallo: Intersport Megastore Länsikeskus

Jääkiekko: Forsport

Ringette: Stadium

Taitoluistelu: Intersport Megastore Länsikeskus


Liikkeestä riippuen toimintatapa on vähän erilainen (mm. alennukset), mutta muista ainakin kassalla mainita seura ja mistä joukkueesta on kysymys.